fbpx

Laadt uw MacBook niet op?

Als jouw MacBook niet meer oplaadt, dan kan het zo zijn dat de MagSafe van je MacBook defect is. De MagSafe is de magnetisch aansluiting voor de voeding en zit aan de zijkant van het MacBook. Dit is een reparatie waarmee de specialisten van Pchulpnederland jou vandaag nog kunnen helpen! Door onze grote voorraad originele Apple onderdelen hebben onze specialisten de MagSafe vaak meteen voorhanden. Hierdoor is dikwijls al binnen 24 uur de voeding MacBook vervangen.

De symptomen dat de voeding MacBook vervangen moet worden

Het komt regelmatig voor dat de specialisten van Pchulpnederland de MagSafe van een MacBook moeten repareren. Dit defect komt regelmatig voor en heeft te maken met val- of stootschade of wanneer er, door slijtage, kortsluiting optreedt. De volgende symptomen kunnen erop duiden dat het oplaadpunt van jouw MacBook aan vervanging toe is. Je MacBook:

  • Reageert niet als er op de aan/uit knopt gedrukt wordt.
  • Laadt niet meer op.
  • Laadt slecht op of het lampje in de MagSafe knippert.

Wat kost een voeding MacBook vervangen?

Om jouw MacBook te kunnen repareren, begint de specialist met het maken van een diagnose en een prijsopgave. Onze specialisten rekenen € 29,95 voor een diagnose. De reparatiekosten bespreken we dezelfde werkdag telefonisch met jou en meestal kan de reparatie binnen 24 uur uitgevoerd worden. Met garantie!

Onze medewerkers van de klantenservice beantwoorden graag al je vragen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur.

Hoe werkt Pchulpnederland?
Breng je MacBook langs bij de Pchulpnederland. Is dat niet mogelijk? Stuur je MacBook dan voor reparatie naar Pchulpnederland. Het aanmelden kan snel en eenvoudig, verzending is gratis en je MacBook is verzekerd tijdens de verzending. Volg de stappen in het reparatieformulier en je krijgt meteen een verzendlabel per e-mail toegestuurd. Het enige dat je nog hoeft te doen, is je apparaat goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt. Onze Apple specialist belt je na ontvangst van jouw pakket meteen over de reparatiekosten.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten