fbpx

Videokaart iMac vervangen

Start je iMac niet goed meer op? Zie je strepen op het scherm? Dan kan het zijn dat de videokaart van je iMac defect is. De specialisten van Pchulpnederland zijn zeer ervaren in videokaart iMac vervangen. In veel gevallen zijn zij zelfs in staat om de videokaart te repareren. Is dat niet mogelijk dan hebben de specialisten de beschikking over een grote voorraad originele Apple onderdelen waardoor de reparatie ‘videokaart iMac vervangen’ dikwijls al binnen 24 uur kan gebeuren en vaak met 12 maanden garantie.

Symptomen wanneer de videokaart iMac vervangen moet worden:

De volgende aanwijzingen kunnen erop duiden dat de videokaart iMac vervangen moet worden:

  • Strepen in het scherm.
    Je iMac vertoont na het opstarten verticale strepen in het scherm. Deze strepen kunnen verspringen of bewegen en lopen meestal van boven naar beneden.
  • De videokaart in je iMac wordt heel warm waardoor de iMac zichzelf na enige tijd uitschakelt.
  • iMac start niet op.
    De iMac blijft hangen tijdens het inladen van de software. Dit komt door een storing van de videokaart of omdat de harddisk defect is.

Ondervind je andere problemen met je iMac? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de klantenservice, zij zijn op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 18:00 uur.

Wat kost een videokaart iMac vervangen?

Het vervangen van de videokaart van jouw iMac komt op ongeveer € 499,00. Is de videokaart van je iMac niet meer te repareren dan kunnen onze specialisten deze vervangen voor een nieuwe videokaart. De kosten hiervan liggen tussen de € 400,00 en € 600,00. Je krijgt vaak 6 maanden garantie.

Hoe werkt Pchulpnederland?

Onze specialisten begrijpen dat je niet zonder je iMac kunt. Daarom zijn onze specialisten meestal binnen 24 uur gereed met de videokaart iMac vervangen. Kom snel langs bij het servicepunt van Pchulpnederland. Geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van de gratis verzending. Typ in het reparatieformulier je adresgegevens en geef aan dat het om een videokaart iMac vervangen gaat. Per kerende e-mail ontvang je een verzendlabel. Pak je iMac goed in en lever hem af bij een PostNL verzendpunt. Zodra we jouw pakket hebben ontvangen, neemt een van de specialisten contact met je op over de kosten. Zijn deze akkoord? Dan wordt de reparatie uitgevoerd.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072GB Amsterdam

De specialisten zijn alle werkdagen en op zaterdag aanwezig op het servicepunt om jouw reparatie uit te voeren:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten