fbpx

Telefoon reparatie Amsterdam

Heb jij je geliefde telefoon laten vallen? Blijft het scherm op zwart? Is het beeldscherm stuk? Dan kunnen de specialisten van Pchulpnederland je zeker helpen! Zij hebben de beschikking over een uitgebreide voorraad onderdelen voor elke telefoon of smartphone waardoor ze meestal meteen met de reparatie kunnen beginnen. Soms kun je wachten en als het wat langer duurt heb je je telefoon toch binnen 24 uur weer terug. Voor een telefoon reparatie Amsterdam ga je naar de specialisten van Pchulpnederland.

Hoeveel kost een telefoon reparatie Amsterdam?

Selecteer jouw model smartphone en een overzicht met kosten wordt zichtbaar.

Staat de reparatie van jouw device er niet bij? Neem dan contact op met de medewerkers van de klantenservice. Zij zijn op alle werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar voor al jouw vragen.

Hoe werkt Pchulpnederland?

Gelukkig kost een telefoon reparatie bij Pchulpnederland niet veel tijd. Onze specialisten weten dat je niet zonder je smartphone kunt en deze zo snel mogelijk terug wilt. Als de reparatie iets langer duurt, dan heb jij je smartphone toch vaak al binnen 24 uur weer terug. Is 24 uur zonder smartphone veel te lang? Vraag dan om een gratis leendevice.

Je telefoon opsturen kan ook! Heel snel en eenvoudig via reparatie aanmelden. Je hebt geen verzendkosten en hij is verzekerd tijdens de verzending. Zodra je reparatie is aangemeld, krijg je per e-mail een verzendlabel. Het enige dat je nog hoeft te doen, is je telefoon goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt. Zodra onze Pchulpnederland specialist het pakket heeft ontvangen, word je gebeld over de kosten van de smartphone reparatie.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten