fbpx

Telefoon reparatie Amsterdam De Pijp

Is jouw geliefde telefoon kapot? Dan bent je natuurlijk op zoek naar een snelle en voordelige telefoon reparatie! Je gaat naar de specialisten van Pchulpnederland voor telefoon reparatie Amsterdam de Pijp. In ons servicecentrum kun je zonder afspraak langskomen. En terwijl je geniet van een verse kop koffie wordt jouw reparatie uitgevoerd. Daarbij krijg je ook nog eens 6 maanden garantie. Voor de beste en snelste telefoon reparatie Amsterdam De Pijp kom je naar Pchulpnederland.

Wat zijn de kosten van een telefoon reparatie Amsterdam de Pijp?

Selecteer jouw type telefoon voor meer informatie over de tarieven. Heb je vragen over jouw telefoon reparatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. De medewerkers zijn op alle werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar.

Hoe werkt Pchulpnederland?

Kom voor een snelle reparatie langs bij Pchulpnederland. De specialisten van Pchulpnederland repareren je telefoon terwijl je wacht.
Maar het is ook mogelijk om je telefoon snel en eenvoudig op te sturen. Meld je telefoon aan via reparatie aanmelden. Je betaalt geen verzendkosten en je telefoon is verzekerd tijdens de verzending. Zodra je reparatie is aangemeld, ontvang je per e-mail een verzendlabel. Het enige dat je nog hoeft te doen, is je telefoon goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt.

Zodra een van onze specialisten jouw telefoon heeft ontvangen, zal hij onderzoeken wat de oorzaak van de storing is. De specialist neemt vaak al binnen 24 uur contact met je op om de kosten te bespreken. Ben je akkoord? Dan repareren wij jouw telefoon dikwijls nog dezelfde werkdag. En je ontvangt vaak 6 maanden garantie.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten