fbpx

Tablet reparatie Amsterdam

Heb je een tablet met een probleem, een defect scherm of heb je je het apparaat per ongeluk laten vallen? Kom dan voor een snelle tablet reparatie Amsterdam langs bij Pchulpnederland op de Ceintuurbaan 141. De gecertificeerde specialisten hebben de beschikking over een uitgebreide voorraad onderdelen waardoor jouw tablet reparatie vaak al binnen 24 uur uitgevoerd kan worden en je weer snel op Google, YouTube of Netflix kan.

Wat zijn de kosten van een tablet reparatie Amsterdam?

Selecteer hieronder jouw type tablet voor meer informatie over de tarieven. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. De medewerkers zijn op alle werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar.

ipad reparatie Hoofddorp

Hoe werkt Pchulpnederland?

Je stuurt je verzoek om een tablet reparatie snel en eenvoudig op via reparatie aanmelden. Als je ‘reparatie aanmelden’ gebruikt, heb je geen verzendkosten en je tablet is verzekerd tijdens de verzending. Zodra je reparatie is aangemeld, krijg je per e-mail een verzendlabel. Het enige wat je nog hoeft te doen, is je tablet goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt.

Zodra een van onze specialisten jouw tablet heeft aangenomen, zal hij beginnen met het maken van een diagnose om te bepalen wat de oorzaak van de storing is. De kosten voor een diagnose, bedragen € 29,95. Vaak dezelfde werkdag zal de specialist jou informeren over de diagnose en de reparatiekosten. Laat je jouw tablet bij Pchulpnederland repareren? Of Is je tablet niet meer te repareren? Dan worden er geen diagnose kosten in rekening gebracht. Je betaalt dan alleen de reparatiekosten. Ga je akkoord met deze kosten? Dan repareren wij jouw tablet dikwijls nog dezelfde werkdag. En je ontvangt vaak 12 maanden garantie.

Langskomen kan natuurlijk ook. De specialisten van Pchulpnederland kijken dan meteen naar je tablet en als de reparatie eenvoudig is, kun je onder het genot van een kop koffie of een colaatje op de reparatie wachten.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten