fbpx

Versnel je PC met een SSD!

Ben je het wachten zat? Laat je MacBook, iMac of laptop dan upgraden met een supersnelle SSD voor betere prestaties. Ben je benieuwd naar de kosten voor het plaatsen van een SSD in jouw apparaat? Klik hieronder dan op jouw apparaat voor meer informatie over de upgrade-actie!

MacBook ReparatieiMac Reparatie Hoofddorpiphone reparatie Hoofddorp

Hoe werkt de upgrade?Apple reparatie Hoofddorp

Je komt zonder afspraak langs bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep. Hier bespreek je met onze monteur van welke upgrade actie je gebruik wilt maken. Na de inname van je apparaat testen wij het apparaat op technische werking zodat je er zeker van bent dat je apparaat weer een tijd mee kan na de upgrade. Na deze controle voeren onze monteurs de upgrade van je computer of mac binnen 24 uur uit.

Verlies ik bestanden?

Nee, absoluut niet. Wij zorgen ervoor dat er een complete backup van het systeem wordt terugplaatst op je computer of Mac. Het enige wat je merkt van de upgrade is het ongelofelijke snelheidsverschil die de SSD levert.

Wat is het snelheidsverschil?

De SSD’s die wij gebruiken voor de upgrade van je Mac of computer zijn tot wel 15x sneller als een normale harde schijf. Dit ga je merken met het opstarten van de computer en het dagelijkse gebruik. Programma’s laden sneller in en je hebt geen last meer van vastlopers.

Hoe lang ben ik mijn apparaat kwijt?

Zo kort mogelijk! Wij begrijpen dat je niet zonder je computer of mac kunt. Daarom voeren wij de upgrade van je apparaat uit binnen 24 uur. Als je een afspraak inplant via onze klantenservice dan is het zelfs mogelijk om de upgrade dezelfde werkdag nog te regelen. Neem hiervoor even contact met ons op via: 0252-349668.