fbpx

Gebruik je een laptop of computer met een harde schijf? Dan is het tijd voor een SSD upgradecomputer! Hieronder vind je de redenen om over te stappen op een Solid State Drive (SSD) want een SSD heeft ten opzichte van een harde schijf veel voordelen. Belangrijkste is misschien wel de toename in snelheid. In tegenstelling tot een traditionele harddisk is een SSD tot wel 10x sneller. Een SSD upgrade computer maakt werken op een laptop of computer heel snel.

De voordelen van een SSD upgrade computer:

  1. Snelheid In een SSD zitten geen draaiende onderdelen. Data kunnen veel sneller worden uitgelezen en worden geschreven op het flashgeheugen. Hierdoor start je laptop of computer veel sneller op en kunnen bestanden en programma’s vlot openen.
  2. Energieverbruik Een SSD maakt gebruik van flashgeheugen en heeft daardoor geen draaiende onderdelen. Hierdoor worden data sneller weggelezen en -geschreven. Dit zorgt ervoor dat je laptop of computer sneller opstart, je bestanden en programma’s rap openen en je vlot bestanden kan verplaatsen. Deze snelheid levert energiebesparing op!
  3. Multitasking Tegelijkertijd met meerdere programma’s werken, is met de snelheid van een SSD echt merkbaar. Programma’s openen tot wel 20 keer sneller en alle data zijn vrijwel direct beschikbaar.
  4. Resistent De harde schijf in een laptop is een van de meest gevoelige onderdelen. Vanwege de draaiende onderdelen kunnen val- en stootschade een grote impact hebben op de opgeslagen data. Een SSD heeft geen draaiende onderdelen. Mocht je laptop bij een val stuk gaan, dan zijn je data veilig opgeslagen.

De specialisten van Pchulpnederland adviseren je welke SSD upgrade het beste bij jouw laptop of computer past.

Wat kost een SSD upgrade computer of laptop?

Heb je vragen over de SSD upgrade computer? Onze medewerkers van de klantenservice beantwoorden ze graag op werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur.

Hoe werkt Pchulpnederland?

Kom voor de SSD upgrade langs bij ons servicepunt. Geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van de gratis verzending. Vul het reparatieformulier in, geef aan dat het om een SSD upgrade computer gaat en je ontvangt per kerende e-mail een verzendlabel. Pak je apparaat goed in en lever hem af bij een PostNL verzendpunt. Zodra we jouw pakket hebben ontvangen, neemt een van de specialisten contact met je op over de kosten. Zijn deze akkoord? Dan krijgt jouw computer of laptop een SSD upgrade, meestal binnen 24 uur. Met 12 maanden garantie!

Openingstijden

Maak gebruik van onze SSD upgrade Drop-off service op Ceintuurbaan 141: Van Maandag T/M Vrijdag tussen 08:00 en 10:00 

Volledige openingstijden van Ceintuurbaan 141 Amsterdam:

Maandag 08:00 – 10:00 Drop-off service only 10:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 10:00 Drop-off service only 10:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 10:00 Drop-off service only 10:00 – 18:00
Donderdag 08:00 – 10:00 Drop-off service only 10:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 10:00 Drop-off service only 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag Gesloten

 

– Kom langs voor de beste kwaliteit en prijzen & snelste reparatieservice van Amsterdam –