fbpx

Software problemen MacOs

Heeft jouw Mac moeite met het openen van programma’s. Wachtwoord vergeten? Of is de Apple toe aan een opschoning? De specialisten van Pchulpnederland staan 6 dagen per week voor jou klaar om de software problemen van je MacOs op te lossen.

Wat kost het om software problemen MacOs op te lossen?

Om de MacOs problemen op te lossen, begint de specialist met het maken van een diagnose en een prijsopgave. De kosten voor een diagnose zijn € 29,95. Onze specialist belt je dezelfde werkdag nog om de reparatie kosten met je te bespreken. Ben je akkoord met de kosten? Dan beginnen we meteen met de reparatie. Soms kun je op de reparatie wachten en anders heb je je Apple weer binnen 24 uur terug. Met garantie! Is reparatie niet mogelijk, dan hoef je de diagnose kosten niet te betalen.

Wil je meer weten over hoe de software problemen MacOs opgelost kunnen worden? Onze medewerkers van de klantenservice beantwoorden je vragen graag op werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur.

Hoe werkt Pchulpnederland?

Je kunt voor de reparatie van jouw Apple device zonder afspraak langskomen bij ons servicepunt. Geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van de gratis verzending. Vul snel het reparatieformulier in en je ontvangt per kerende e-mail een verzendlabel. Pak je apparaat goed in en lever hem af bij een PostNL verzendpunt. Zodra we jouw pakket hebben ontvangen, gaan onze specialisten meteen aan de slag om de software problemen MacOs op te lossen.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072GB Amsterdam

De specialisten zijn alle werkdagen en op zaterdag aanwezig op het servicepunt om jouw reparatie uit te voeren:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten