fbpx

Smartphone reparatie

Je hebt je smartphone laten vallen en nu zit er een barst in het scherm. Geen paniek! Voor een snelle smartphone reparatie ga je naar Pchulpnederland. Wij fixen je smartphone terwijl je wacht. Voor bijna alle modellen smartphone hebben we de onderdelen standaard op voorraad, ook als de smartphone reparatie meer is dan alleen een scherm vervangen.

Hoeveel kost een smartphone reparatie?

Selecteer jouw model smartphone en je krijgt meteen een indicatie van de reparatiekosten. Staat de reparatie van jouw device er niet bij? Neem dan contact op met de klantenservice. De medewerkers zijn op alle werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar.

Hoe werkt Pchulpnederland?

De specialisten van Pchulpnederland weten dat je niet zonder je smartphone kunt en deze zo snel mogelijk terug wilt. Vaak duurt een smartphone reparatie niet lang. Terwijl jij in onze lounge, tijdens het surfen op een van de leendevices, van een kop koffie geniet, wordt jouw smartphone reparatie uitgevoerd. Kost de reparatie iets meer tijd? Dan heb jij je smartphone toch vaak al binnen 24 uur weer terug. Is 24 uur zonder smartphone veel te lang? Vraag dan om een gratis leendevice.

Je smartphone opsturen kan ook! Heel snel en eenvoudig via reparatie aanmelden. Je hebt geen verzendkosten en je smartphone is verzekerd tijdens de verzending. Zodra je reparatie is aangemeld, krijg je per e-mail een verzendlabel. Het enige dat je nog hoeft te doen, is je smartphone goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt. Zodra onze Pchulpnederland specialist het pakket heeft ontvangen, word je gebeld over de kosten van de smartphone reparatie.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten