fbpx

Smartphone reparatie Amsterdam Zuid

Wie kan er nog zonder? Hoe vervelend kan het zijn als je smartphone het even niet doet. Of zit er een vervelende barst in het beeldscherm? De specialisten van Pchulpnederland repareren jouw smartphone heel snel. Zij hebben de beschikking over een uitgebreide voorraad onderdelen voor elke smartphone en repareren jouw smartphone terwijl jij onder het genot van een kopje koffie op het internet aan het surfen bent. Voor een snelle smartphone reparatie Amsterdam Zuid ga je naar de specialisten van Pchulpnederland.

Hoeveel kost een smartphone reparatie Amsterdam Zuid?

Wil je alvast een indicatie van de reparatiekosten hebben? Selecteer dan jouw model smartphone en een overzicht met kosten wordt zichtbaar.

Staat de reparatie van jouw device er niet bij? Neem dan contact op met de medewerkers van de klantenservice. Zij zijn op alle werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar voor al jouw vragen.

Hoe werkt Pchulpnederland?

Een smartphone reparatie bij Pchulpnederland kost niet veel tijd. Onze specialisten weten dat je niet zonder je smartphone kunt en deze zo snel mogelijk terug wilt. Als de reparatie iets langer duurt, dan heb jij je smartphone toch vaak al binnen 24 uur weer terug.

Je smartphone opsturen kan ook! Heel snel en eenvoudig via reparatie aanmelden. Je hebt geen verzendkosten en je smartphone is verzekerd tijdens de verzending. Zodra je reparatie is aangemeld, krijg je per e-mail een verzendlabel. Het enige dat je nog hoeft te doen, is je smartphone goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt. Zodra onze Pchulpnederland specialist het pakket heeft ontvangen, word je gebeld over de kosten van de smartphone reparatie. Voor een snelle smartphone reparatie Amsterdam Zuid ga je naar de specialist.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten