fbpx

Samsung reparatie

ISams je Samsung laptop kapot? Kom dan voor een snelle Samsung reparatie naar de specialisten van Pchulpnederland. De juiste partij voor jouw Samsung reparatie! Pchulpnederland heeft een uitgebreid assortiment onderdelen op voorraad. Hierdoor kunnen onze specialisten de Samsung reparatie aan jouw laptop vaak al binnen 24 uur uitvoeren. En je ontvangt ook garantie op de reparatie!

Wat kost een Samsung reparatie bij Pchulpnederland?

De specialisten van Pchulpnederland zijn speciaal opgeleid om een Samsung reparatie aan jouw computer, laptop of smartphone uit te voeren. Zodra je apparaat bij de specialist is, gaat hij aan de slag met de diagnose. Deze diagnose kost € 29,95. Vaak word je al binnen 24 uur gebeld over de reparatiekosten. Ben je akkoord met de kosten? Dan wordt de reparatie van jouw apparaat op dezelfde werkdag uitgevoerd. Is je apparaat niet meer te repareren? Of laat je de reparatie bij Pchulpnederland uitvoeren? Dan vervallen de diagnose kosten en betaal je alleen voor de Samsung reparatie.

Hoe werkt een Samsung reparatie bij Pchulpnederland

Stuur je apparaat op of kom langs bij Pchulpnederland. Een reparatie aanmelden kan snel en eenvoudig, je hebt geen verzendkosten en je Samsung is verzekerd tijdens de verzending. Volg de stappen in het reparatieformulier. Zodra je Samsung is aangemeld, ontvang je per e-mail een verzendlabel. Het enige dat je nog hoeft te doen, is je Samsung goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt. Onze Pchulpnederland specialist belt jou dan meteen over de kosten voor de Samsung reparatie.

Wil je je Samsung zelf brengen? Kom dan langs bij Pchulpnederland. Met onze specialist overleg je wat er aan de hand is en hij vertelt jou wat de reparatiekosten zijn. Vaak is je Samsung reparatie al binnen 24 uur weer gereed.

Heb je nog vragen over de Samsung reparatie? Neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij staan elke werkdag van 10:00 tot 18:00 uur klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten