fbpx

Macbook waterschade

Waterschade Macbook? Laat hem repareren bij PCHulpNederland!

Wanneer jouw macbook vochtschade heeft opgelopen, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk repareren. Je kunt niet zomaar een defect onderdeel laten vervangen, wij van PCHulpNederland zijn er om een waterschade behnadeling uit te voeren. De macbook kan op vele manieren getroffen zijn door waterschade. Zo kan er een glas water overheen vallen, schade door de regen in een natte tas, of zou je hem bijvoorbeeld te water hebben kunnen laten vallen. Wat de oorzaak ook is geweest, het gevolg van de reparatie is dat de laptop weer net zo goed is als voorheen!

Wij doen onderzoek naar de Macbook vochtschade

Wanneer je MacBook niet meer functioneert, wil je natuurlijk precies weten wat de schade is. Zo ga je veel op onderzoek uit en kijk je wat de schade is. Wellicht dat je deze gevonden informatie aanneemt, om vervolgens je MacBook te laten repareren. Bij PCHulpNederland doen wij altijd eerst een waterschadebehandeling voor een vast bedrag van €89,95. De volledige MacBook gaat dan uit mekaar en wordt chemisch gereinigd in een ultrasone wasmachine. Hierna is het mogelijk dat de MacBook weer volledig functioneert maar het is ook mogelijk dat er defecte onderdelen zijn die vervangen moeten worden. Het ene onderdeel is noodzakelijk, terwijl het andere onderdeel geheel vrijblijvend is om dit te laten vervangen. Na de diagnose gaan we aan de slag met de reparatie!

Een reparatie bij PCHulpNederland

Na de diagnose, is er een lijst opgesteld met onderdelen die getroffen zijn door de waterschade. Na het akkoord gaan onze professionals aan de slag om deze onderdelen te repareren en te vervangen. We doen dit met officiële producten van Apple, om de waterschade van de macbook zo goed mogelijk te repareren. Nadat alles is vervangen, testen wij de laptop en is deze weer helemaal klaar voor gebruik.

De reparatie van de macbook kan soms al binnen 24 uur geregeld zijn. Bij waterschade aan de macbok is het vooral belangrijk dat we deze schade goed onderzoeken en zonder enige problemen weer afleveren. Onze professionals zijn dagelijks aan het werk en staan altijd voor je klaar om het werk zo goed mogelijk te doen!

Garantie staan bij ons op nummer één!

Bij ons staat de klant altijd op nummer één. De klant zet ons op de eerste positie om de reparatie te laten doen, wat betekent dat wij de klant op dezelfde positie zetten. Wij doen er alles aan om de waterschade in de macbook te verhelpen en een macbook af te leveren die nét zo goed is als voorheen.

Wanneer er zich toch nog een probleem voordoet, beschik je altijd over één jaar garantie. Deze regeling van de garantie zit op al onze reparaties. Dit doen we om zeker te zijn dat het apparaat geen foutmeldingen of problemen met zich meebrengt.

Kom direct langs op de Ceintuurbaan 141  zonder afspraak of bel onze klantenservice 08:00 – 18:00 | 020 344 46 04

Kies je reparatie!

  • Onderzoek

    Onze specialisten maken een volledige diagnose!

    Direct dezelfde dag nog een prijsopgave!