fbpx

Macbook scherm vervangen

Jouw MacBook scherm vervangen binnen 24 uur

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje, zeker als het om waardevolle gebruiksvoorwerpen zoals een Macbook gaat. Heb je je MacBook laten vallen, of is er op een andere onverhoopte manier schade aan het scherm ontstaan? Dan is het tijd om je MacBook scherm te vervangen. 

Ben je opzoek naar een specialist om je MacBook scherm te laten vervangen in Amsterdam? Dan ben je bij Pchulpnederland aan het juiste adres!

Hoe werkt het vervangen van een MacBook scherm?

Als je MacBook scherm gebarsten is of het beeld op zwart blijft, is het een goed idee om hem zo snel mogelijk bij ons langs te brengen. Wij hebben een uitgebreide voorraad van Apple onderdelen in huis, of het nu gaat om het originele type MacBook of het nieuwe Retina model. 

Doordat onze voorraad zo uitgebreid is, is het MacBook scherm vervangen in de meeste gevallen binnen één werkdag voltooid! Je kunt zonder afspraak langskomen bij onze winkel op de Ceintuurbaan. 

Na de inname van jouw MacBook begint onze specialist met het maken van een diagnose. Hierin wordt duidelijk wat precies de schade van jouw MacBook is. Hierna kan de reparatie in de meeste gevallen al binnen één werkdag voltooid zijn!

De voordelen van een MacBook scherm vervangen

Wanneer jouw MacBook scherm schade oploopt is het in de meeste gevallen belangrijk om deze snel te vervangen. Er hangen namelijk meerdere voordelen aan jouw MacBook display vervangen. Zodra het scherm van je Apple laptop is beschadigd, is het vaak lastig of helemaal onmogelijk om te zien wat er gaande is. Met een nieuw MacBook scherm zie je alles weer goed en ben je binnen de kortste keren weer online. 

Daarnaast loop je bij een gebarsten scherm kans op verwondingen. Bij Pchulpnederland vervangen we het scherm van je MacBook snel. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken dat je jouw duim openhaalt. 

Bovendien is jouw MacBook scherm vervangen bij waterschade erg verstandig. Het zou zonde zijn als de waterschade doortrekt naar andere delen van de Apple laptop. Dan is de kans groter dat jouw MacBook helemaal niet werkt. Zodra Pchulpnederland jouw Apple laptop scherm vervangen heeft ben je er zeker van dat je weer lekker verder kunt werken.

Ben je toch op zoek naar een andere MacBook reparatie? Bij Pchulpnederland vervangen we ook de batterij en zelfs het toetsenbord van je Apple laptop als dat nodig is. Ook bij waterschade van je MacBook is PC Hulp Nederland jouw helpende hand. 

Ben je niet zeker of wij het kunnen fixen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kost een MacBook scherm vervangen?

Na de inname van jouw MacBook begint onze specialist met het maken van een diagnose en een prijsopgave. Dit betekent bij een defect scherm dat we gaan bepalen welke onderdelen er vervangen moeten worden en wat de reparatiekosten zijn. 

Deze prijsopgave bespreken we dezelfde werkdag telefonisch met jou. Zo heb je vooraf een duidelijke prijs! De diagnose kosten bedragen € 29,95. 

Is je MacBook niet meer te repareren? Of laat je de reparatie bij Pchulpnederland uitvoeren? Dan worden de kosten voor de diagnose niet in rekening gebracht! Ook ontvang je bij Pchulpnederland altijd een jaar garantie op je reparatie.

Jouw Apple Macbook opsturen, gratis en verzekerd!

Naast het langskomen in de winkel met je MacBook is het ook mogelijk om hem op te sturen naar ons, als je bijvoorbeeld geen tijd hebt om langs te komen. Hierdoor is het ook mogelijk om vanuit buiten Amsterdam je MacBook scherm door ons te laten vervangen. Het aanmelden van de reparatie is snel en eenvoudig, er komen geen verzendkosten bij én je MacBook is verzekerd tijdens de verzending! 

Het werkt als volgt: volg de stappen in het reparatieformulier, en je krijgt direct een verzendlabel opgestuurd via de e mail. Het enige wat je hierna moet doen is je MacBook goed in te pakken en hem af te leveren bij een PostNL verzendpunt. Zodra we je MacBook hebben ontvangen in onze winkel belt een van onze specialisten je, om de reparatie en de prijzen te bespreken.

Heb je nog vragen over de verschillende mogelijkheden van het vervangen van je MacBook scherm? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie!

Kom direct langs op de Ceintuurbaan 141  zonder afspraak of bel onze klantenservice 08:00 – 18:00 | 020 344 46 04

Kies je reparatie!

  • Onderzoek

    Onze specialisten maken een volledige diagnose!

    Direct dezelfde dag nog een prijsopgave!

  • Macbook scherm vervangen

    Macbook scherm vervangen

    Deze reparatie voeren wij uit binnen 24 uur