fbpx

Macbook Pro scherm vervangen

MacBook Pro scherm vervangen

Heeft u een MacBook Pro maar heeft u onlangs schade aan uw scherm opgelopen? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom kan enkel een val van kleine hoogte of het iets te ruw omgaan met uw MacBook Pro al voor een vervelende schade zorgen. Een MacBook Pro scherm vervangen is echter geen klus die u gemakkelijk zelf kunt doen. Het is altijd raadzaam om voor zulke reparatiewerkzaamheden een specialist in te schakelen. PChulpnederland is gespecialiseerd in de reparatie van Apple producten, waaronder de MacBook Pro. Naast onze expertise werken wij ook nog eens enorm snel. Wij hebben een grote voorraad originele Apple onderdelen en daarom kunnen onze medewerkers vaak gelijk aan de slag. Hierdoor is uw MacBook vaak binnen 24 uur weer als nieuw.

De symptomen van een defect Macbook Pro scherm

Een MacBook scherm kan te kampen hebben met een aantal defecten. De meest voorkomende schade is een barst in het scherm door val- of stootschade. In zulke gevallen zal één van onze specialisten het volledige scherm van uw MacBook Pro moeten vervangen. Het is ook mogelijk dat uw scherm niet gebarsten is maar dat u bijvoorbeeld last hebt van een heel donker beeld of helemaal geen beeld. In dit geval kan het zijn dat uw MacBook inventer stuk is. Deze schade zorgt voor problemen met de backlight en hierbij is het niet nodig om uw hele MacBook Pro scherm te vervangen. Heeft u te maken met één van deze symptomen of heeft u andere symptomen waarbij u denkt aan een defect scherm? Neem dan contact op met onze klantenservice en dan helpt één van onze medewerkers u graag verder!

Prijzen van een MacBook Pro Scherm vervangen

De prijs voor het vervangen van uw MacBook Pro scherm is afhankelijk van de soort schade en het type en bouwjaar van uw MacBook. Voorafgaand zal één van onze specialisten eerst een diagnose maken. De diagnose geeft een goed beeld van het type schade en aan de hand daarvan kunnen wij een prijsopgave maken. Wij rekenen voor de diagnose €29,95 en de kosten voor de reparatie bespreken wij dezelfde werkdag nog telefonisch met u. Na akkoord voeren wij de reparatie meestal binnen 24 uur uit en tegen een garantie van 12 maanden. PChulpnederland staat hiermee voor een kwaliteitsgerichte en snelle manier van werken. Op deze manier heeft u het minste last van uw defect.

De werkwijze van PChulpnederland

PChulpnederland denkt graag met u mee over de werkwijze ten aanzien van uw reparatie. Het is mogelijk om uw MacBook bij ons langs te brengen maar mocht u dit niet lukken dan is het ook mogelijk om deze op te sturen. Het aanmelden hiervoor is een eenvoudige en snelle methode waarbij wij ook nog eens de verzendkosten voor onze rekening nemen. Gezien de hoge waarde van uw apparaat zorgen wij er voor dat de verzending verzekerd is. Volg de stappen in het reparatieformulier en u krijgt meteen een verzendlabel per e-mail toegestuurd. Het enige dat u nog hoeft te doen, is uw apparaat goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt.

Kom direct langs op de Ceintuurbaan 141  zonder afspraak of bel onze klantenservice 08:00 – 18:00 | 020 344 46 04

Kies je reparatie!

 • Onderzoek

  Onze specialisten maken een volledige diagnose!

  Direct dezelfde dag nog een prijsopgave!

 • Macbook Pro scherm vervangen

  Macbook Pro scherm vervangen

  Deze reparatie voeren wij uit binnen 24 uur

 • Macbook waterschade behandeling

  Omdat je een glas drinken over je laptop hebt laten vallen

  Meer informatie | klik hier

  Deze reparatie voeren wij uit binnen 24 uur

  € 89.95