fbpx

Macbook Pro batterij vervangen

Een nieuwe batterij is zo gefixt bij PcHulpNederland!

Wanneer jouw Macbook Pro niet meer werkt op de batterij, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Wij van PcHulpNederland hebben dit zo snel en zo goed mogelijk voor je geregeld. Wij zorgen ervoor dat jij je macbook al binnen 24 uur kunt ophalen, zodat hij weer net zo goed als eerst was. Binnen een paar stappen meld jij je schade aan, je stuurt het op en wij repareren hem voor jou! Ook kunnen wij eerst een diagnose stellen, zodat je precies op de hoogte bent wat er allemaal vervangen zou kunnen worden.

Gerepareerd door echte professionals

Bij PchulpNederland is jouw Macbook Pro in goede handen bij de reparatie. Gecertificeerde, professionele reparateurs gaan voor jou aan het werk. In de eerste fase kijken ze naar wat de Macbook Pro mankeert. De professionals kijken hierbij grondig naar zowel materiële als immateriële schade aan de Macbook Pro. Na de diagnose zullen de professionals te werk gaan om alleen hetgeen wat vervangen kan worden, daadwerkelijk te vervangen. Bij sommige kleine ondernemingen kan het zo zijn dat ze juist nog meer schade veroorzaken, omdat er kwetsbare onderdelen worden geraakt doordat er verkeerd gemonteerd wordt.

Jouw Macbook Pro is net zo goed als eerst!

Bij PcHulpNederland beschikken we over een groot aantal officiële Apple-producten. Dit zorgt ervoor dat er bij een reparatie altijd een erkend onderdeel wordt vervangen, zodat je Macbook Pro hier niet op achteruit gaat. Wellicht dat je een veel mooier aanbod kunt krijgen bij een kleinere onderneming, maar trap hier alsjeblieft niet in! Kies voor jezelf en wat op de lange termijn het beste is voor de Macbook Pro.

Na de reparatie beschik je bij PcHulpNederland altijd over één jaar garantie. Mocht er nu iets zijn waar je niet tevreden over bent, iets het niet doet of er nieuwe schade is ontstaan bij de reparatie, kun je altijd op ons rekenen. Zonder extra kosten stellen wij het probleem vast, waarna we dit weer snel voor je kunnen maken!

Vaststellen van de schade

Voordat wij zomaar aan het werk gaan met de Macbook Pro, stellen wij eerst een diagnose. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je laptop traag is, maar weet je niet hoe dit komt. Een aanname zou kunnen zijn dat je denkt dat de batterij oud is, alleen hoeft dit niet zo te zijn. Het kan natuurlijk ook zijn dat er een fout zit in de software. Voor €29,95 kijken onze professionals naar de Macbook Pro en lopen ze deze helemaal na. Via deze manier repareren we alleen onderdelen wat écht vervangen moet worden!

De diagnose check en de reparatie kun je online via de website aanmelden.

Kom direct langs op de Ceintuurbaan 141  zonder afspraak of bel onze klantenservice 08:00 – 18:00 | 020 344 46 04

Kies je reparatie!

 • Onderzoek

  Onze specialisten maken een volledige diagnose!

  Direct dezelfde dag nog een prijsopgave!

 • MacBook Pro batterij vervangen

  MacBook Pro batterij vervangen

  Op deze reparatie kun je wachten!

 • Macbook waterschade behandeling

  Omdat je een glas drinken over je laptop hebt laten vallen

  Meer informatie | klik hier

  Deze reparatie voeren wij uit binnen 24 uur

  € 89.95