fbpx

Macbook batterij vervangen

Jouw MacBook batterij vervangen voor langere gebruiksduur

Gaat jouw MacBook de laatste tijd aanzienlijk minder mee of heb je het idee dat de MacBook niet meer zo goed oplaad als eerst? Dan is het misschien een goed idee om de MacBook batterij te vervangen. 

Als je MacBook niet meer oplaadt, dan kan het zo zijn dat de MagSafe van jouw MacBook defect is. De MagSafe is de magnetische aansluiting voor de voeding en zit aan de zijkant van de Apple laptop. 

Met onze expertise op het gebied van Apple reparaties is het vervangen van jouw MacBook batterij een reparatie waarmee de specialisten van PChulpnederland je vandaag nog mee kunnen helpen! Wij hebben een grote voorraad originele Apple onderdelen voorhanden en daarom kunnen onze medewerkers gelijk voor je aan de slag! Binnen 24 uur is de voeding van jouw MacBook weer als nieuw.

De symptomen van een defecte MacBook Accu

Het moeten vervangen van een MacBook batterij is aan een aantal symptomen te herkennen. Het defect komt regelmatig voor en wordt vaak veroorzaakt door val- of stootschade, slijtage of kortsluiting. De volgende symptomen duiden erop dat de MacBook batterij vervangen moet worden:

– De aan/uit knop van de MacBook reageert niet meer;

– De MacBook laadt niet meer op;

– De Macbook geeft aan batterij service nodig.

Ondervind je één van deze symptomen aan jouw MacBook of zijn er andere opvallende zaken waarbij je denkt dat de MacBook voeding defect is? Onze klantenservice helpt jou dan graag verder!

Voordelen van een MacBook batterij vervangen

Wanneer jouw MacBook batterij niet werkt zoals hij deed in het begin is het verstandig om deze te vervangen. Zelfs wanneer de batterij niet defect is heeft het vervangen van de laptop accu zijn voordelen. 

Zodra Pchulpnederland de batterij van jouw MacBook heeft vervangen kun je er zeker van zijn dat je laptop onderweg niet meer uitvalt. Dat is wel zo prettig als je bijvoorbeeld veel moet reizen voor je werk.

Maar ook is het vernieuwen van de Apple laptop batterij goed om langer zonder oplader door te kunnen werken. Zo hoef je niet meer bang te zijn dat je onderweg zonder stroom komt te zitten. 

Verder is het goed om te weten dat je weer een lange tijd door kan gaan met een nieuwe MacBook batterij. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je gauw weer je MacBook batterij moet vervangen.

Wat kost een MacBook batterij vervangen?

Voor bijna alle modellen hebben wij de prijs van de accu op de website staan. Kom je er niet uit bel ons dan even. Soms is het onduidelijk of jouw accu wel het probleem is. Kom dan langs en dan zal één van onze specialisten eerst een diagnose maken. De diagnose zorgt ervoor dat wij een prijsopgave kunnen maken en precies weten wat de oorzaak is. Wij rekenen voor deze diagnose €29,95. De uiteindelijke kosten hangen onder andere af van het type en het bouwjaar van de Apple laptop. 

Na de diagnose bespreken wij nog dezelfde werkdag telefonisch de reparatiekosten met jou. Meestal kunnen wij binnen 24 uur de reparatie nog uitvoeren. Wij bieden daarbij altijd onze reparaties aan met een garantie van 12 maanden. Met onze manier van werken kun je altijd op een snelle en kwaliteitsgerichte manier weer gebruik maken van jouw MacBook.

De werkwijze van PChulpnederland

Om jouw reparatie stress volledig uit handen te nemen, denken wij graag met je mee. Daarom bieden wij onze diensten niet alleen op een snelle en directe basis aan. Het is bij ons ook mogelijk om de MacBook op te sturen. Het aanmelden hiervoor kan snel en eenvoudig en daarbij nemen wij de kosten voor de verzending voor onze rekening. 

Uiteraard is jouw Apple laptop ook nog eens verzekerd tijdens de verzending. Volg de stappen in het reparatieformulier en je krijgt meteen een verzendlabel per e-mail toegestuurd. Het enige dat je nog hoeft te doen, is het apparaat goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt.

Ben je op zoek naar een ander soort reparatie van je MacBook? Bij PChulpnederland verzorgen we meerdere MacBook reparaties. Denk hierbij aan het vervangen van het toetsenbord of scherm van je MacBook. Maar ook bij waterschade kunnen we jou helpen om weer te genieten van de laptop alsof hij nieuw is.

Kom direct langs op de Ceintuurbaan 141  zonder afspraak of bel onze klantenservice 08:00 – 020 344 46 04

Ziet jouw MacBook batterij of accu er uit zoals 1 van deze dan weet je genoeg en moet je hem vervangen 🙂

Kies je reparatie!

  • Onderzoek

    Onze specialisten maken een volledige diagnose!

    Direct dezelfde dag nog een prijsopgave!