fbpx

Iphone X reparatie

PcHulpNederland biedt naast verschillende computer reparaties ook een Iphone X reparatie aan. Is jouw Iphone X scherm kapot, gebarsten of gebroken? Geen probleem! Wij repareren een Iphone X scherm binnen 60 minuten met onze OEM onderdelen. Deze zijn volledig getest en daarnaast zit hier natuurlijk garantie op. Zo weet je dat een Iphone X reparatie bij PcHulpNederland altijd netjes en volledig inzichtelijk gebeurt. Ook als je Iphone X niet meer opstart, er  softwarematig iets mis is of er iets anders mee aan de hand is staat PcHulpNederland altijd voor je klaar! Wij handelen vanuit het principe “No cure, No pay” waardoor jij altijd een eerlijke prijs voor de reparatie krijgt. Vinden wij geen geschikte oplossing voor het probleem, dan betaal jij niks voor ons onderzoek! Onze garantie na een reparatie strekt zich in de meeste gevallen uit tot 12 maanden. Daarnaast kun je op verschillende manieren jouw Iphone X reparatie aanvragen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om jouw Iphone via onze drop-off service op te sturen. Ook kun je zonder afspraak langskomen in onze winkel op de Ceintuurbaan 141 Amsterdam. Heb je een vraag over de reparatie of wil je graag iets anders weten? Neem in dat geval vrijblijvend contact op met onze klantenservice! Zij staan je graag te woord en vertellen je alles dat je moet weten.

Iphone X reparatie Amsterdam

PcHulpNederland is gespecialiseerd in alle soorten reparaties van computers, laptops, telefoons en Ipads die je maar kunt verzinnen. Ook wanneer je bij een Iphone X reparatie Amsterdam je batterij wil laten vervangen is dit mogelijk. Ook wanneer je niet precies weet waar het probleem in zit of welk onderdeel je nodig hebt kun je bij ons terecht. Onze werkwijze is dat wij in eerste instantie altijd een onderzoek doen voor €29,95. Deze diagnose wijst uit wat er aan de hand is en vervolgens kunnen wij jou vertellen wat de kosten zullen worden van de Iphone X reparatie in Amsterdam. Als je akkoord gaat zullen onze specialisten voor jou aan de slag gaan en de kapotte onderdelen vervangen.

Bel onze klantenservice tussen 08:00 – 19:00 op 020 344 46 04 of kom langs zonder afspraak!

PcHulpNederland heeft altijd een grote voorraad onderdelen liggen waardoor wij snel aan de slag kunnen met de Iphone X reparatie Amsterdam. Vaak is het al mogelijk om binnen 24 uur klaar te zijn met jouw toestel. Ook andere typen iPhones repareren wij graag! Ons team bestaat uit ervaren specialisten en gediplomeerde technici. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat wij goede, nette en snelle service leveren. Neem bij vragen dus telefonisch contact op of kom eens langs bij ons in Amsterdam!

Kies je reparatie!

 • Onderzoek

  Onze specialisten maken een volledige diagnose!

  Direct dezelfde dag nog een prijsopgave!

 • Iphone X - LCD scherm (OEM, Origineel)

  Scherm is gebroken, gebarsten of beschadigd.

  Op deze reparatie kun je wachten!

  € 229

 • iPhone X / XS / XR accu vervangen

  Je accu/batterij laadt slecht op of loopt snel leeg.

  Op deze reparatie kun je wachten!

  € 99

 • iPhone - Waterschade behandeling

  Je device heeft vochtschade opgelopen en werkt niet goed meer

  Deze reparatie voeren wij uit binnen 24 uur

  € 69.95

 • iPhone - Overige reparaties

  Staat jouw iPhone reparatie er niet bij?

  Bel ons even!

  Op Aanvraag