fbpx

iPhone 8 reparatie

Repareer je iPhone 8 bij PCHulpNederland!

Het overkomt iedereen weleens, je mobiele telefoon is stuk. De mobiele telefoon is bijvoorbeeld gevallen of er heeft zich een andere soort schade opgedaan. Bij PChulpNederland ben je bij het juiste adres voor de reparatie! Zo kunnen we bij PCHulpNederland een iPhone 8 volledig repareren, zodat hij weer net zo goed is als voorheen! Wij beschikken over een groot aantal officiële Apple producten, die we gebruiken om jouw toestel zo goed mogelijk te vervangen!

Je iPhone 8 is weer zo goed als nieuw

Bij PCHulpNederland kun jij je iPhone 8 repareren met gegarandeerde garantie. Zo is er een mogelijkheid om je toestel langs te brengen op locatie, maar kun je deze ook verzekerd opsturen. Wij doen onderzoek naar de schade en laten de iPhone 8 repareren door gecertificeerde reparateurs. Vervolgens is jouw toestel weer klaar voor gebruik en werkt de iPhone 8 weer als voorheen! Alle stappen van het proces hebben we even op een rijtje gezet.

Stap 1: De levering van de telefoon

Breng je iPhone 8 telefoon bij ons op locatie of stuur je iPhone 8 verzekerd op voor een reparatie. Voor de mensen die in- en rondom Amsterdam wonen, raden wij zeker aan om langs de vestiging te komen voor de iPhone 8 reparatie. Je weet hierdoor zeker dat je niet voor onverwachte gebeurtenissen zou kunnen staan.

Stap 2: Het vaststellen van de schade

Wanneer de iPhone 8 bij ons binnen is, gaan we direct aan de slag. Als eerste stap inspecteren we het toestel en doen we onderzoek naar de schade. Onze gecertificeerde reparateurs bekijken de schade en stellen een diagnose.

Stap 3: De reparatie van de iPhone 8

Na jouw goedkeuring, gaan we aan de slag met de reparatie van de iPhone 8, op onze locatie in Amsterdam.  Onze professionals vervangen deze onderdelen met officiële Apple producten, zodat je iPhone 8 weer net zo goed als voorheen werkt.

Stap 4: Je telefoon is weer zoals voorheen!

Wanneer de reparatie is afgerond, is het toestel weer net zo goed als voorheen. Onze professionals hebben alleen de nodige onderdelen vervangen met officiële producten. Hierdoor zul je geen onverwachte meldingen of klachten vanuit de iPhone 8 krijgen.
Al onze reparaties krijgen standaard één jaar garantie, zodat je altijd nog terug kunt komen wanneer iets niet goed is gedaan.

Kom direct langs op de Ceintuurbaan 141  zonder afspraak of bel onze klantenservice 08:00 – 18:00 | 020 344 46 04

Kies je reparatie!

 • Onderzoek

  Onze specialisten maken een volledige diagnose!

  Direct dezelfde dag nog een prijsopgave!

 • Iphone 8 - LCD scherm (Hoge Kwaliteit)

  Scherm is gebroken, gebarsten of beschadigd.

  Op deze reparatie kun je wachten!

  € 129

 • Iphone 8 - LCD scherm (OEM, Origineel)

  Scherm is gebroken, gebarsten of beschadigd.

  Op deze reparatie kun je wachten!

  € 149

 • iPhone - Waterschade behandeling

  Je device heeft vochtschade opgelopen en werkt niet goed meer

  Deze reparatie voeren wij uit binnen 24 uur

  € 69.95

 • iPhone - Overige reparaties

  Staat jouw iPhone reparatie er niet bij?

  Bel ons even!

  Op Aanvraag