fbpx

iPhone 7 reparatie

Heeft u onlangs uw iPhone laten vallen of heeft u een iPhone die niet meer aan gaat? Dat is niet alleen buitengewoon vervelend, het kan ook nog eens een flinke kostenpost zijn. Apple vergoed namelijk geen reparaties als uw iPhone buiten de garantieperiode valt. Een nieuwe telefoon kopen is vaak ook geen optie want dat kost ook al snel weer honderden euro’s. Bent u op zoek naar een snelle en goedkope manier om uw iPhone 7 reparatie uit te laten voeren? Dan bent u bij PChulpnederland aan het goede adres! Wij helpen u graag bij uw iPhone 7 reparatie en doen dit tegen een voordelig tarief. Door onze groot voorraad Apple producten kunnen wij altijd snel en efficiënt aan de slag. Uw telefoon is hierdoor vaak binnen één werkdag alweer als nieuw! PChulpnederland heeft jarenlange ervaring als het gaat om iPhone reparaties en daarom zijn wij dé snelste reparatiewinkel voor uw kapotte iPhone!

iPhone 7 reparaties bij Pchulpnederland

Telefoon kunnen te maken krijgen met verschillende soorten defecten. Een ongelukje waardoor u met een kapot scherm achterblijft, zit vaak al in een klein hoekje. Maar ook uw telefoon in het water laten vallen of iets waar u niks aan kunt doen komt vaak voor. Bij PChulpnederland kunt u terecht voor allerlei soorten iPhone 7 reparaties. Voor het vervangen van uw accu, uw scherm, uw dock connector en meer kunt u bij ons terecht. Zelfs waterschade aan uw iPhone kunnen wij repareren. Op al onze reparaties heeft u een garantie van 12 maanden en uw reparatie is vaak al binnen een uur klaar!

Volledig onderzoek

Voordat we aan de slag gaan met een reparatie, voeren wij altijd een volledige diagnose uit. De kosten voor deze diagnose bedragen €29,95 en aan de hand van deze diagnose bepalen wij de prijsopgave van uw iPhone 7 reparatie. Wij werken altijd via het No Cure, No Pay, principe, dus als wij uw iphone 7 niet kunnen repareren, betaalt u ook niks. Na akkoord voeren wij de reparatie meestal binnen 24 uur uit. PChulpnederland staat hiermee voor een snelle en kwaliteitsgerichte manier van werken.

De werkwijze van PChulpnederland

Als u niet bereikbaar bent door een kapotte telefoon, dan kan dit allerlei ongemakken opleveren. PChulpnederland begrijpt dit probleem en denkt daarom graag met uw mee over uw reparatie. Het is mogelijk om uw telefoon op te sturen. U meldt uw kapotte iPhone eenvoudig en snel aan door het volgen van de stappen in ons reparatieformulier. Wij sturen u dan gelijk een verzendlabel per e-mail toe, de verzendkosten nemen wij voor onze rekening en de verzending is uiteraard verzekerd. U kunt ook uw iPhone bij ons langs komen brengen. Onze Apple specialist gaat in beide gevallen na ontvangst van uw pakket, gelijk aan de slag met diagnose en belt u daarna over de reparatiekosten. Wij zijn te vinden op de volgende openingstijden, op het volgende adres:

Kom direct langs of bel even met onze klantenservice.

 

Kies je reparatie!

 • Onderzoek

  Onze specialisten maken een volledige diagnose!

  Direct dezelfde dag nog een prijsopgave!

 • iPhone 7 - LCD Scherm (OEM, Origineel)

  Scherm is gebroken, gebarsten of beschadigd.

   

  Op deze reparatie kun je wachten!

  € 129

 • iPhone 7 - Accu vervangen

  Je accu/batterij laadt slecht op of loopt snel leeg.

  Op deze reparatie kun je wachten!

  € 79

 • iPhone 7 – LCD Scherm (Hoge Kwaliteit)

  Scherm is gebroken, gebarsten of beschadigd.

   

  Op deze reparatie kun je wachten!

  € 109

 • iPhone 7 - Dock connector vervangen

  Je telefoon laadt niet goed op.

  Op deze reparatie kun je wachten!

  € 129

 • iPhone - Waterschade behandeling

  Je device heeft vochtschade opgelopen en werkt niet goed meer

  Deze reparatie voeren wij uit binnen 24 uur

  € 69.95

 • iPhone - Overige reparaties

  Staat jouw iPhone reparatie er niet bij?

  Bel ons even!

  Op Aanvraag