fbpx

iPhone 6 Reparatie

Een kapotte iPhone 6 is niet alleen bijzonder vervelend, het kan ook nog eens een flinke financiële tegenvaller zijn. Is uw iPhone buiten zijn garantieperiode, dan is Apple namelijk niet verplicht om uw reparatie te vergoeden. Een nieuwe iPhone kost ook al snel honderden euro’s en ook daar zit u natuurlijk niet op te wachten. PChulpnederland helpt u graag bij de reparatie van uw iPhone 6 en doet dit tegen een voordelig tarief! Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Apple producten en kunnen hierdoor uw reparatie enorm snel uitvoeren. Wij hebben altijd een grote voorraad originele Apple onderdelen op voorraad en daarom kunnen wij snel en efficiënt aan de slag. Uw telefoon is hierdoor vaak binnen 24 uur weer als nieuw! Is een reparatie noodzakelijk bij uw iPhone 6? Neem dan contact op met onze klantenservice en dan helpen wij u graag verder!

iPhone 6 reparatie uitvoeren

Een iPhone 6 kan te kampen hebben met verschillende soorten defecten. Bij PChulpnederland kunt u terecht voor onder andere het vervangen van uw scherm, uw accu en uw dock connector. Zelfs als u waterschade aan uw telefoon heeft, kunnen wij deze repareren. Wij repareren uw telefoon binnen een uur en uiteraard zijn alle onderdelen volledig getest en met garantie. Voordat we aan de slag kunnen met uw reparatie, voeren wij eerst een volledige diagnose uit. De kosten van dit onderzoek bedragen €29,95 en aan de hand van deze diagnose kunnen wij gericht uw iPhone 6 reparatie uitvoeren. Als wij de oorzaak van uw telefoon problemen niet op kunnen lossen, dan vervallen automatisch de onderzoekskosten. Met onze diagnose heeft u dezelfde dag nog een prijsopgave en wij werken altijd via het No Cure, No Pay, principe. Na akkoord voeren wij de reparatie meestal binnen 24 uur uit. PChulpnederland staat hiermee voor een snelle en kwaliteitsgerichte manier van werken.

De werkwijze van PChulpnederland

Een kapotte telefoon is al vervelend genoeg en daarom wilt u zo snel en efficiënt mogelijk geholpen worden. PChulpnederland denkt graag met u mee over de uit te voeren iPhone 6 reparatie. Het is mogelijk om uw iPhone 6 bij ons langs te brengen, mocht dit niet lukken dan is het ook mogelijk om uw telefoon op te sturen. Het aanmelden van uw kapotte iPhone kan snel en eenvoudig en de verzendkosten zijn voor onze rekening. Uw telefoon is gedurende dit proces uiteraard verzekerd. Volg de stappen in ons reparatieformulier en dan sturen wij u gelijk het verzendlabel per e-mail toe. Als u uw telefoon goed heeft ingepakt en heeft afgeleverd bij een PostNL verzendpunt. Dan kunnen gaan wij voor u aan de slag! Onze Apple specialist gaat na ontvangst van uw pakket gelijk aan de slag met diagnose en belt u daarna over de reparatiekosten. Brengt u liever uw apparaat bij ons langs? Dan zijn wij te vinden op de volgende openingstijden, op het volgende adres: Kom direct langs of bel even met onze klantenservice.

 

Kies je reparatie!

 • Onderzoek

  Onze specialisten maken een volledige diagnose!

  Direct dezelfde dag nog een prijsopgave!

 • iPhone 6 - LCD scherm (OEM, Origineel)

  Scherm is gebroken, gebarsten of beschadigd.
  en natuurlijk 12 maanden garantie!!

  Op deze reparatie kun je wachten!

  € 79

 • iPhone 6 - LCD scherm (Hoge kwaliteit)

  Scherm is gebroken, gebarsten of beschadigd.

   

  Op deze reparatie kun je wachten!

  € 79

 • iPhone 6 - Accu vervangen

  Je accu/batterij laadt slecht op of loopt snel leeg.

  Op deze reparatie kun je wachten!

  € 59

 • iPhone 6 - Dock connector vervangen

  Vervanging van de Dock connector

  Op deze reparatie kun je wachten!

  € 59

 • iPhone 6 - Backcover vervangen

  Vervanging van de achterkant/backcover

  Inclusief nieuwe dock connector en batterij!

  Deze reparatie voeren wij uit binnen 24 uur

  € 129

 • iPhone - Waterschade behandeling

  Je device heeft vochtschade opgelopen en werkt niet goed meer

  Deze reparatie voeren wij uit binnen 24 uur

  € 69.95

 • iPhone - Overige reparaties

  Staat jouw iPhone reparatie er niet bij?

  Bel ons even!

  Op Aanvraag