fbpx

RAM upgrade computer

Loopt jouw computer steeds vast als je met zware programma’s werkt? Wil je sneller multitasken? Dan is het verstandig om je computer uit te breiden met extra werkgeheugen. Voor de specialisten van Pchulpnederland is een RAM upgrade computer een eenvoudige reparatie. Terwijl jij geniet van een verse kop koffie, wordt jouw RAM upgrade uitgevoerd. En je krijgt ook nog 12 maanden garantie.

RAM-geheugen staat voor Random Access Memory en hierop worden jouw data tijdelijk opgeslagen, deze data kunnen veel sneller worden geopend dan van een harde schijf. Op de harde schijf worden de data voor een langere termijn opgeslagen. De processor van jouw computer werkt samen met het RAM-geheugen. Andere namen voor het RAM-geheugen zijn intern geheugen en werkgeheugen. Iedere computer maakt hier gebruik van.

Bij een snelle computer is het daarom belangrijk dat er voldoende RAM-geheugen aanwezig is. Reden genoeg om voor een RAM upgrade voor je computer naar Pchulpnederland te gaan!

Hoe werkt een RAM upgrade computer

Langskomen bij ons servicecentrum kan zonder afspraak. Heb je geen tijd? Meld dan je computer upgrade eenvoudig aan via het reparatie formulier. Vul de gevraagde informatie in en klik op de button ‘meld je reparatie aan’. Je ontvangt automatisch een verzendlabel zodat je jouw computer kosteloos en verzekerd kunt opsturen naar Pchulpnederland. Pak je apparaat goed in en lever het pakket af bij een PostNL verzendpunt bij jou in de buurt.

Na de inname van jouw computer bij Pchulpnederland word je door de specialist gebeld om de kosten van de RAM upgrade computer te bespreken. Ben je akkoord? Dan wordt de upgrade binnen 24 uur uitgevoerd, zodat je weer snel over je computer kunt beschikken.

Waar vind je Pchulpnederland?
Heb je een vraag over de RAM upgrade? Onze klantenservice staat voor je klaar om deze te beantwoorden. De medewerkers zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur. Een e-mail naar mail@pchulpamsterdam.nl sturen kan ook.

Het adres van de specialisten van Pchulpnederland is:

Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden zijn:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten