fbpx

RAM upgrade Apple

Ben je het zat dat jouw iMac of MacBook steeds vastloopt tijdens het werken met zware programma’s? Wil je beter multitasken? Dan is het verstandig om je Apple Mac uit te breiden met extra werkgeheugen. Voor de specialisten van Pchulpnederland is een RAM upgrade Apple een fluitje van een cent. En terwijl je geniet van een verse kop koffie, wordt jouw RAM upgrade Apple uitgevoerd. En… je krijgt ook nog eens 12 maanden garantie.

RAM-geheugen staat voor Random Access Memory. Hierop worden jouw data tijdelijk opgeslagen. Deze data kunnen veel sneller worden geopend dan van een harde schijf. Op de harde schijf worden de data voor een langere termijn opgeslagen. De processor van jouw Mac werkt nauw samen met het RAM-geheugen. Bij een snelle Apple is het daarom belangrijk dat er voldoende RAM-geheugen aanwezig is. Reden genoeg om voor een RAM upgrade naar Pchulpnederland te gaan!

Hoeveel kost een RAM upgrade Apple?

Selecteer jouw apparaat voor een kostenindicatie van een RAM upgrade Apple.
Heb je nog vragen over de kosten? Onze klantenservice staat voor je klaar om deze te beantwoorden. De medewerkers zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur. Een e-mail naar mail@pchulpamsterdam.nl sturen kan ook.

Hoe werkt een RAM upgrade Apple?

In ons servicecentrum kun je zonder afspraak langskomen voor een RAM upgrade Apple. Heb je geen tijd? Meld dan je Apple upgrade eenvoudig aan via het reparatie formulier. Vul de gevraagde informatie in en klik op de button ‘meld je reparatie aan’. Je ontvangt automatisch een verzendlabel zodat je jouw Apple kosteloos en verzekerd kunt opsturen naar Pchulpnederland. Pak je Mac goed in en lever het pakket af bij een PostNL verzendpunt bij jou in de buurt.

Na de inname van jouw Mac bij Pchulpnederland beginnen we dezelfde dag met het telefonisch bespreken van de kosten. Ben je akkoord? Dan start de gecertificeerde Apple specialist meteen met de RAM upgrade. Deze reparatie wordt binnen 24 uur uitgevoerd, waardoor je weer snel over je Mac kunt beschikken.

Waar vind je Pchulpnederland?
Wil je langs bij de Apple specialisten van Pchulpnederland? Ons adres:

Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden zijn:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten