fbpx

Laat je Apple of Windows computer gratis opschonen!

Weet je nog… het is misschien alweer een tijd geleden, maar toen je jouw computer kocht was hij supersnel! Nu een aantal jaar later is je computer niet meer vooruit te branden en zit hij vaak helemaal vol met onnodige bestanden, junk files en andere narigheid.

Daarnaast heeft je apparaat er ondertussen al een paar jaar op zitten, alle hardware heeft dus al aardig wat te voortduren gehad waardoor je computer soms zo warm kan worden dat je er bijna een ei op kunt bakken. Wij checken de hardware volledig en geven je daar een passend advies in! Daarnaast optimaliseren wij jou systeem zodat hij sneller en beter werkt.

Wat kunnen wij voor je betekenen:

Deze actie geldt zowel voor bestaande als nieuwe klanten! Breng dus gerust de computer van je buurman, opa of beste vriend langs voor een uitgebreide check. Wij zorgen ervoor dat vervelende virussen en spyware verwijderd worden waardoor de computer weer stukken sneller wordt, daarbij maken we een uitgebreide diagnose van je apparaat.

Wat checken we precies:

 • Virussen & Spyware
  Met behulp van een aantal verschillende anti-virus scans verwijderen we alle spyware en ransomeware bestanden van je computer.
 • Volledige diagnose
  We checken je computer op software- & hardwarematige defecten zodat je exact weet wat de status van jouw apparaat is.  Komen we iets tegen? Dan informeren we je hier uitgebreid over. We verplichten je nooit om dit te laten repareren.
 • Fan optimalisatie
  We lopen alle fans en sensoren na in je computer waarna we deze opnieuw instellen met een betere curve. Dit houdt in dat je computer niet meer hard zal blazen als dit niet nodig is. Op basis van de nieuwe temperatuur curves zal de computer veel stiller zijn maar nog steeds uitstekend koelen als dit nodig is.
 • Systeem tweaken
  We tweaken je systeem tot in de puntjes, door de nodige optimalisaties door te voeren zal je computer sneller opstarten en zal je merken dat hij in het gebruik gewoon vlotter is. Alle vertragende processen worden uitgeschakeld en het automatisch opstarten van programma’s wordt nagelopen zodat er geen onnodige dingen mee starten met het starten van je computer.

Is het computer opschonen écht gratis?

Ik hoor je denken.. “Waar zit het addertje?”. Ik beloof je, er zit geen addertje onder het gras.

Waarom? Wij laten graag meer mensen kennis maken met onze service. En hoe kan je dat nu beter ervaren als in de praktijk? Precies! We zorgen er daarom voor dat er deze week 2 van onze monteurs full-time inzetbaar zijn om alle computers van zowel nieuwe als bestaande klanten volledig op te schonen. Breng dus gerust de computer van je oom, tante of beste vriend langs voor een opschoning!

Hoe werkt het precies? 

Heel simpel, je brengt je apparaat langs bij ons reparatiecentrum aan de Ceintuurbaan 141. De actie is alleen geldig 5-10-2019. Hier nemen onze monteurs jouw computer of laptop in en beginnen met de opschoning. De opschoning van je laptop of computer neemt ongeveer een werkdag in beslag. We raden aan om je apparaat ’s ochtends te brengen en ’s avonds te halen. We zijn open van 10:00 tot 18:00!

Heb je na het lezen van dit artikel toch nog een vraag? Geen probleem! Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 18:00.

 

Openingstijden

Volledige openingstijden van Ceintuurbaan 141 Amsterdam:

Maandag 08:00 – 10:00 Drop-off service only 10:00 – 18:00 Geopend
Dinsdag 08:00 – 10:00 Drop-off service only 10:00 – 18:00 Geopend
Woensdag 08:00 – 10:00 Drop-off service only 10:00 – 18:00 Geopend
Donderdag 08:00 – 10:00 Drop-off service only 10:00 – 18:00 Geopend
Vrijdag 08:00 – 10:00 Drop-off service only 10:00 – 18:00 Geopend
Zaterdag 10:00 – 17:00 Geopend
Zondag Gesloten

Maak gebruik van onze Drop-off service op Ceintuurbaan 141: Van Maandag T/M Vrijdag tussen 08:00 en 10:00 

– Kom langs voor de beste kwaliteit en prijzen & snelste reparatieservice van Amsterdam –

 

Mail@pchulpamsterdam.nl

Binnen 24 uur altijd een reactie!

Telefonisch advies

020 344 46 04

Heb je een korte vraag?