fbpx

Macbook SSD upgrade

Ben je het wachten zat? Laat dan je MacBook upgraden met een supersnelle Solid State Drive (SSD). Deze SSD is tot wel 15x sneller dan een conventionele harde schijf. Dus nooit meer een MacBook dat vastloopt of lang wachten bij het opstarten. De MacBook SSD upgrade voeren de specialisten van Pchulpnederland binnen 24 uur uit. Ook dat is dus snel gefixt!

De voordelen van een MacBook SSD upgrade:

  1. Snelheid In een SSD zitten geen draaiende onderdelen. Data kunnen veel sneller worden uitgelezen en worden geschreven op het flashgeheugen. Hierdoor start je laptop of computer veel sneller op en kunnen bestanden en programma’s vlot openen.
  2. Energieverbruik Een SSD maakt gebruik van flashgeheugen en heeft daardoor geen draaiende onderdelen. Hierdoor worden data sneller weggelezen en -geschreven. Dit zorgt ervoor dat je MacBook sneller opstart, je bestanden en programma’s rap openen en je vlot bestanden verplaatst. Deze snelheid levert energiebesparing op!
  3. Multitasking Tegelijkertijd met meerdere programma’s werken is met de snelheid van een SSD echt merkbaar. Programma’s openen tot wel 20 keer sneller en alle data zijn vrijwel direct beschikbaar.
  4. Resistent De harde schijf in een MacBook is een van de meest gevoelige onderdelen. Vanwege de draaiende onderdelen kunnen val- en stootschade een grote impact hebben op de opgeslagen data. Een SSD heeft geen draaiende onderdelen.

Werk je veel met grote bestanden op jouw MacBook? Kies dan voor een SSD. De specialisten van Pchulpnederland adviseren je welke SSD upgrade het beste bij jouw Apple past.

Verlies ik bestanden?

Nee, absoluut niet. De specialisten van Pchulpnederland zorgen ervoor dat er een complete back-up van het systeem wordt terugplaatst op je MacBook. Het enige dat je merkt van de SSD upgrade MacBook is het ongelofelijke snelheidsverschil die de SSD levert.

Wat kost een SSD upgrade MacBook?

Selecteer jouw MacBook en de kosten worden zichtbaar.

Wil je meer weten over de SSD upgrade MacBook? Onze medewerkers van de klantenservice beantwoorden je vragen op werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur.

Hoe werkt Pchulpnederland?

Onze specialisten begrijpen dat je niet zonder je MacBook kunt. Daarom voeren wij de SSD upgrade MacBook vaak binnen 24 uur uit. Kom langs bij het servicepunt van Pchulpnederland. Geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van de gratis verzending. Vul het reparatieformulier in, geef aan dat het om een SSD upgrade MacBook gaat en je ontvangt per kerende e-mail een verzendlabel. Pak je Apple goed in en lever hem af bij een PostNL verzendpunt. Zodra we jouw pakket hebben ontvangen, neemt een van de specialisten contact met je op over de kosten. Zijn deze akkoord? Dan krijgt jouw MacBook een SSD upgrade. Met 12 maanden garantie!

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072GB Amsterdam

De specialisten zijn alle werkdagen en op zaterdag aanwezig op het servicepunt om jouw reparatie uit te voeren:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten