fbpx

MacBook reparatie Amsterdam Zuid

Doet je MacBook vreemd? Ben je op zoek naar een professionele MacBook reparatie Amsterdam Zuid? De specialisten van Pchulpnederland repareren graag je MacBook. Onze gespecialiseerde Apple specialisten staan 6 dagen per week voor je klaar en zorgen ervoor dat je MacBook reparatie Amsterdam Zuid snel en kwalitatief wordt uitgevoerd.

Wat kost een MacBook reparatie Amsterdam Zuid?

Om jouw MacBook goed te kunnen repareren, begint de specialist met het maken van een diagnose en een prijsopgave. De kosten voor een diagnose zijn € 29,95. Onze specialist belt je dezelfde werkdag nog om de reparatie kosten met je te bespreken. Ga je akkoord met de kosten? Dan beginnen we meteen met de reparatie. Soms kun je op de reparatie wachten en anders heb je je MacBook weer binnen 24 uur terug. Met garantie! Is reparatie niet mogelijk, dan hoef je de diagnose kosten niet te betalen.

Heb je nog vragen? Onze medewerkers van de klantenservice beantwoorden ze graag op werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur.

Hoe werkt Pchulpnederland?

Je kunt voor de reparatie van jouw MacBook zonder afspraak langskomen bij ons servicepunt.

Geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van de gratis verzending. Vul snel het reparatieformulier in en je ontvangt per kerende e-mail een verzendlabel. Pak je MacBook goed in en lever hem af bij een PostNL verzendpunt voor een MacBook reparatie Amsterdam. Zodra we jouw pakket hebben ontvangen, gaan onze specialisten meteen aan de slag.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072GB Amsterdam

De specialisten zijn alle werkdagen en op zaterdag aanwezig op het servicepunt om jouw reparatie uit te voeren:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten