fbpx

MacBook keyboard reparatie

Keyboardvervangen

Is er vloeistof over het toetsenbord van je MacBook gevallen en functioneert het toetsenbord niet meer? Dat is heel vervelend. Waarschijnlijk moeten de specialisten van Pchulpnederland een MacBook keyboard reparatie uitvoeren. Gelukkig heeft Pchulpnederland een grote voorraad originele Apple toetsenborden waardoor wij de reparatie vaak al binnen 24 uur kunnen uitvoeren, met vaak 12 maanden garantie! Onze specialisten zorgen ervoor dat je weer snel aan het werk kunt.

Wat kost een MacBook keyboard reparatie?

De kosten voor een MacBook keyboard reparatie bedragen €99,95. Daarbij komen de kosten voor het te vervangen onderdeel. Voor dit onderdeel betaal je meestal tussen de €50,00 en €100,00. Natuurlijk bespreken onze specialisten voorafgaand aan deze reparatie de kosten met jou. Ben je akkoord met de kosten? Dan start onze Apple specialist meteen met de reparatie. Vaak is je MacBook binnen 24 uur weer helemaal gereed voor gebruik.

Ben je verzekerd voor een MacBook keyboard reparatie?

Heeft je MacBook binnenshuis vochtschade ondervonden dan valt dit, in bijna alle gevallen, onder je inboedelverzekering. Of heb je misschien speciaal voor je MacBook een verzekering afgesloten? Neem voorafgaand aan de reparatie altijd even contact op met je verzekeringsmaatschappij. Dan weet je meteen waar je aan toe bent. Pchulpnederland zorgt voor een goede en duidelijke prijsopgave die je kunt gebruiken voor je verzekering.

De klantenservice beantwoordt al jouw vragen over reparaties aan laptop, computer of Apple apparaat. De medewerkers zijn op werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar.