fbpx

Laptop SSD upgrade

Ben je het wachten zat? Laat dan je laptop upgraden met een supersnelle Solid State Drive (SSD). Een SSD is tot wel 15x sneller dan een conventionele harde schijf. De specialisten van Pchulpnederland zijn expert in het uitvoeren van een laptop SSD upgrade! Dus kom naar Pchulpnederland!

Maar wat is zo’n solide state drive nou eigenlijk? Een SSD is een digitaal opslagmedium dat gebruik maakt van geheugen zoals flash of SDRAM. Een groot verschil met de traditionele harde schijven is dat een SSD geen bewegende delen bevat, zoals ronddraaiende platters. Daardoor zijn SSD schijven veel sneller en is de kans op fouten bijna verwaarloosbaar.

Lees meer over SSD’s.

Wat zijn de kosten van een laptop SSD upgrade?

Zoek jouw apparaat op in onze zoekbalk waarna je een overzicht van de tarieven voor een SSD upgrade verschijnt.

Of bel voor je laptop SSD upgrade onze medewerkers van de klantenservice. Zij beantwoorden graag op werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur al je vragen.

Hoe werkt Pchulpnederland?

Zonder afspraak langskomen op de Ceintuurbaan 141 in Amsterdam is geen probleem. Of stuur je liever je apparaat op? Dat kan ook. Meld je laptop dan aan bij reparatie aanmelding. Je ontvangt van onze medewerker een PostNL verzendetiket, waarmee je de laptop kunt opsturen naar Pchulpnederland. De zending is gratis en verzekerd.

Zodra wij je laptop hebben ontvangen word je door een van onze specialisten, vaak al binnen 2 uur gebeld met de kosten voor de laptop SSD upgrade. Ga je hiermee akkoord? Dan starten wij direct met de laptop SSD upgrade. Meestal is je apparaat binnen 24 uur supersnel.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00