fbpx

Laptop scherm vervangen Amsterdam

Is het scherm van je laptop gebarsten en wil je het laptop scherm snel laten vervangen? Laat dan je reparatie uitvoeren door de specialisten van Pchulpnederland. Onze specialisten hebben de beschikking over een uitgebreide magazijnvoorraad met beeldschermen van verschillende merken. Hierdoor kan de reparatie aan je laptop scherm snel uitgevoerd worden! Of het nu gaat om het vervangen van het beeldscherm of de reparatie van de harde schijf, onze specialisten repareren het snel en professioneel! Je kunt weer snel aan de slag dankzij laptop scherm vervangen Amsterdam!

Wat kost een laptop scherm vervangen Amsterdam?

Selecteer het apparaat en het overzicht met kosten verschijnt in beeld. Met dit overzicht heb je vooraf een indicatie van de reparatiekosten. Om jouw laptop goed te kunnen repareren, begint de specialist met het maken van een diagnose en een prijsopgave. Bij een scherm reparatie is dit niet altijd nodig indien het wel nodig is kost deze diagnose € 29,95. Als deze klaar is, neemt de specialist contact met je op over de reparatiekosten. Zodra je akkoord bent, wordt jouw laptop gerepareerd. Meestal is hij binnen 24 uur weer helemaal in orde.

Hoe werkt Pchulpnederland?

Kom langs op de Ceintuurbaan 141 in Amsterdam! Of stuur je liever je apparaat op? Dat kan ook. Meld je laptop dan aan bij reparatie aanmelding. Je ontvangt van onze medewerker een PostNL verzendetiket, waarmee je de laptop voor reparatie kunt opsturen naar Pchulpnederland. De zending is gratis en verzekerd. Zodra wij je laptop hebben ontvangen, gaan wij direct aan de slag met het maken van een diagnose. Soms kun je op de reparatie wachten en anders heb je je apparaat weer binnen 24 uur terug. Met garantie! Kun je niet zonder een laptop? Vraag dan om een gratis leendevice!