fbpx

Laptop reparatie Amsterdam de Pijp

Problemen met je laptop. Doet hij niet wat jij wilt? Verschijnen er ineens rare meldingen op je beeldscherm? Ga dan naar de specialisten van Pchulpnederland. Zij kunnen meestal binnen 24 uur de reparatie uitvoeren. Onze specialisten hebben de beschikking over een uitgebreide magazijnvoorraad. De benodigde onderdelen voor jouw laptop zijn meestal al voorhanden. Problemen met je computer? Laptop reparatie Amsterdam de Pijp is de place to be. Onze specialisten repareren alle merken laptops!

Wat kost een laptop reparatie?

Selecteer het merk van jouw laptop en het overzicht met reparatiekosten verschijnt in beeld. Om de laptop goed te kunnen repareren, start de specialist met het maken van een diagnose en een prijsopgave. Dit betekent bijvoorbeeld als het scherm stuk is, bekeken wordt welke onderdelen er vervangen moeten worden en wat de uiteindelijke reparatiekosten zijn. Deze kosten bespreken we dezelfde werkdag, dikwijls binnen 4 uur, telefonisch met jou. Ga je akkoord met de kosten, dan beginnen we meteen met de reparatie. Soms kun je op de reparatie wachten en anders heb je je laptop weer binnen 24 uur terug. Met garantie! Kun je niet zonder een laptop? Vraag dan om een gratis leendevice!

Hoe werkt een laptop reparatie Amsterdam de Pijp

Langskomen zonder afspraak met je laptop is geen probleem. Of stuur je liever je laptop op? Dat kan ook. Meld je laptop dan eenvoudig aan bij reparatie aanmelding. Je ontvangt van onze medewerker een PostNL verzendetiket, waarmee je de laptop voor reparatie kunt opsturen naar Pchulpnederland. De zending is gratis en verzekerd.

De specialist neemt, vaak dezelfde dag, contact met je op over de reparatiekosten. Zodra je toestemming geeft, wordt jouw laptop gerepareerd. Meestal is je apparaat binnen 24 uur weer helemaal in orde.