fbpx

iPhone reparatie Amsterdam

IPhone kapot? En ben je op zoek naar een professionele iPhone reparatie Amsterdam? Bij PcHulpNederland wordt je iPhone snel en vakkundig gerepareerd terwijl je wacht. Heb je een barst in het scherm omdat je jouw iPhone hebt laten vallen? Dezelfde dag kan je nog het scherm laten vervangen bij PcHulpNederland in Amsterdam.

Meestal hebben wij alle originele en niet originele Apple iPhone onderdelen op voorraad, wat betekent dat we vrijwel alle modellen direct kunnen repareren op locatie. Wij geven 12 maanden garantie op de reparatie. Voor iPhone reparatie in Amsterdam ben je bij PcHulpNederland aan het juiste adres. Wij staan altijd voor je klaar om dezelfde dag nog een iPhone reparatie uit te voeren.

Snelle iPhone reparatie

Wij staan bekend om snelle iPhone reparatie. Heb je een gebarsten scherm? Moet de oplaadconnector hersteld worden? Of wil je jouw batterij laten vervangen? Voor alle reparaties ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen 30 minuten zorgen wij ervoor dat jouw iPhone weer werkt als nieuw. Wij repareren je iPhone terwijl jij geniet van een heerlijk bakje koffie of ondertussen boodschappen gaat doen. Als professioneel bedrijf hebben wij ruime ervaring met het repareren van iPhones. Daarnaast werken wij met zeer aantrekkelijke prijzen.

Wat zijn de kosten voor iPhone reparatie?

Wij snappen heel goed dat je van te voren graag zou willen weten wat de kosten zijn voor het laten repareren van je Apple iPhone. Daarom hebben wij voor ieder iPhone model een overzicht met reparatiekosten gemaakt. Selecteer hierboven het type iPhone en vervolgens verschijnt er een overzicht met reparatiekosten. Hiermee krijg je een indicatie van de kosten om jouw iPhone te laten repareren.

Wanneer je bij ons langskomt voor iPhone reparatie begint de specialist met het maken van een diagnose. Op basis van deze diagnose wordt er een duidelijke prijsopgave gemaakt. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Bij een kapot scherm wordt er bijvoorbeeld bekeken welke onderdelen vervangen moeten worden, wat hiervan de kosten zijn en wat de reparatiekosten zijn.

Voordelen iPhone reparatie Amsterdam bij PCHulpNederland

  • 12 maanden garantie op reparaties
  • Snelle reparatie, terwijl je wacht.
  • Origineel en niet originele onderdelen
  • Reparatie door specialisten
  • Gemakkelijk te bereiken
  • Geen data verlies
  • Scherpe prijs voor reparatie en onderdelen

12 maanden garantie!

Wanneer je jouw iPhone ter reparatie brengt, dan wil je uiteraard dat deze reparatie uitgevoerd wordt door specialisten die weten waarmee ze bezig zijn. Wij, van PcHulpNederland, laten reparaties alleen maar uitvoeren door echte specialisten. Zo weet je zeker dat jouw iPhone wordt gerepareerd op de juiste manier. Mocht er toch iets niet in orde zijn met jouw iphone na de reparatie, dan bieden wij twaalf maanden garantie.

Hoe werkt PcHulpNederland?

Je kan natuurlijk zelf langskomen bij ons filiaal in Amsterdam, dan repareren wij jouw iPhone terwijl je wacht. Kun je niet langskomen? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om je iPhone op te sturen voor reparatie. Het aanmelden kan snel en eenvoudig, verzending is gratis en je iPhone is verzekerd tijdens de verzending.

Volg de stappen in het reparatieformulier en je krijgt meteen een verzendlabel per e-mail toegestuurd. Het enige dat je vervolgens nog hoeft te doen, is je iPhone goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt. Na ontvangst zullen wij je direct bellen over de reparatie kosten.

PcHulpNederland

Ceintuurbaan 141
1072GB Amsterdam
Telefoon: +31203444604
E-mail: mail@pchulpamsterdam.nl

 

 

Waterschade aan iPhone, wat nu? | MacBook reparatie | iPad reparatie Amsterdam | iPhone accu vervangen