fbpx

De beste iPhone reparatie in Amsterdam IJburg

Je iPhone is stuk en je bent op zoek naar een professionele iPhone reparatie Amsterdam IJburg. Is jouw Apple iPhone gevallen en zit er een barst in het scherm? Geen paniek! Bij Pchulpnederland wordt je iPhone gerepareerd terwijl je wacht. Onze gecertificeerde specialisten hebben de beschikking over een uitgebreide originele Apple onderdelen voorraad. Dus ook voor jouw iPhone reparatie. Voor een professionele iPhone reparatie Amsterdam IJburg ga je naar de specialisten van Pchulpnederland. Je ontvangt vaak 12 maanden garantie op de reparatie van jouw iPhone.

Natuurlijk repareren we meer dan alleen jouw iPhone. Je kunt bij Pchulpnederland ook terecht voor de reparatie van je iPad, iMac of MacBook.

Wat kost een iPhone reparatie Amsterdam IJburg?

Wil je vooraf weten wat de reparatiekosten zijn? Selecteer het type iPhone en het overzicht met kosten verschijnt in beeld. Om jouw iPhone goed te kunnen fixen, begint de specialist met het maken van een diagnose en een prijsopgave. Dit betekent bijvoorbeeld dat als het scherm stuk is, gekeken wordt welke onderdelen er nog meer vervangen moeten worden. Deze kosten bespreken we dezelfde werkdag telefonisch met jou. Als je akkoord bent, beginnen we meteen met de reparatie. Dikwijls kun je op de reparatie wachten of heb je iPhone weer binnen 24 uur terug. Met garantie! Kun je niet zonder je iPhone? Vraag dan om een gratis leendevice!

Hoe werkt Pchulpnederland?

Kun je niet langskomen? Het is ook mogelijk om je iPhone voor reparatie op te sturen. Het aanmelden kan snel en eenvoudig, verzending is gratis en je iPhone is verzekerd tijdens de verzending. Volg de stappen in het reparatieformulier en je krijgt meteen een verzendlabel per e-mail toegestuurd. Het enige dat je nog hoeft te doen, is je iPhone goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt. Onze Apple specialist belt je na ontvangst van jouw pakket meteen over de reparatie kosten. Bij iPhone reparatie Amsterdam ben je weer snel bereikbaar!

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten