fbpx

iPhone accu vervangen

Weet je nog… toen je je Apple iPhone net had. Dagenlang zorgeloos Facebooken, WhatsAppen en bellen zonder dat de batterij van je iPhone snel leeg ging. Je iPhone accu vervangen kwam niet eens voor in je woordenboek. Inmiddels is je iPhone allang niet meer zo ‘hands-free’ als je zou willen. Je iPhone hangt continu aan de oplader omdat de accu zo snel leegloopt. Het wordt tijd voor iPhone accu vervangen bij Pchulpnederland.

Er is niets irritanter dan een telefoon-accu die snel leeg is. Helaas komt dit bij de Apple iPhone regelmatig voor, hierdoor is het iPhone accu vervangen bij ons een van de meest voorkomende reparaties. Op zich is dit best logisch, de accu van je iPhone heeft net als de accu van een auto maar een beperkte levensduur. Daarnaast wordt de accu van de telefoon natuurlijk veel intensiever gebruikt. Op zijn tijd een iPhone accu vervangen door de specialisten van Pchulpnederland kan helemaal geen kwaad!

Symptomen van een slechte iPhone accu

De meeste symptomen bij de gebruikers van een iPhone met een slechte batterij zijn frustratie, ergernis en een continue drang om in de buurt te blijven van een stopcontact. Gelukkig heeft Pchulpnederland een wondermiddel: specialisten die de Apple iPhone accu vervangen waardoor jouw iPhone weer uren langer mee gaat! Kom snel naar onze winkel op de Ceintuurbaan 141 in Amsterdam. Het vervangen van de batterij of accu is zo gedaan.

Symptomen slechte accu:

  • Langzaam opladen van de batterij 
    Soms moet je uren wachten om je iPhone een beetje opgeladen te krijgen. 
  • iPhone voelt warm aan 
    Vooral na het opladen van je iPhone voelt de achterkant van het apparaat erg warm aan. Als je iPhone op een warme zomerse dag in het zonnetje heeft gelegen, voelt je iPhone zo warm aan dat je hem bijna niet vast kunt houden. 
  • iPhone valt bij 10% lading opeens uit 
    Uit het niets stopt je iPhone opeens met werken. Na het aansluiten van de oplader moet je lang wachten voordat je iPhone opnieuw opstart (soms wel 15 minuten).

Hoe werkt iPhone accu vervangen?

Heel simpel, je brengt je Apple iPhone langs bij onze winkel op de Ceintuurbaan 141 in Amsterdam. Hier nemen onze specialisten jouw iPhone in en beginnen met het vervangen van de accu. Het vervangen van de accu van je iPhone neemt ongeveer 30 minuten in beslag.

Heb je toch nog een vraag? Geen probleem! Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 18:00. Je kunt ons ook bereiken via e-mail: mail@pchulpamsterdam.nl.

Adres Pchulpnederland:
Ceintuurbaan 141
1072GB Amsterdam

Openingstijden Servicepunt
Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten