fbpx

Professionele iPad reparatie Amsterdam Zuid

Doet jouw iPad niets meer, heb je een zwart scherm? Of is hij wel erg traag? Voor een snelle en voordelige iPad reparatie Amsterdam Zuid ga je naar de gecertificeerde Apple specialisten van Pchulpnederland. Meestal kun je, onder het genot van een kopje koffie, op je iPad reparatie wachten. De specialisten hebben de beschikking over een heel uitgebreide voorraad originele Apple onderdelen. En na de reparatie ontvang je meestal 12 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Wel zo fijn, lijkt ons!

Wat kost een professionele iPad reparatie Amsterdam Zuid?

Een indicatie van de kosten vind je in het overzicht van de reparatie kosten. Selecteer het type iPad of tablet en het overzicht verschijnt in beeld. Hiermee heb je alvast een indicatie van de kosten. Om te onderzoeken wat jouw iPad mankeert, begint de specialist met het maken van een diagnose en een prijsopgave. Dit betekent bijvoorbeeld als het scherm stuk is, bekeken wordt welke onderdelen er naast het scherm vervangen moeten worden en wat de reparatiekosten zijn. Deze kosten bespreken we dezelfde werkdag telefonisch met jou. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent!

Heb je nog vragen? Onze medewerkers van de klantenservice staan je graag op werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur te woord.

Hoe werkt Pchulpnederland?

Het is ook mogelijk om je iPad voor een reparatie op te sturen. Het aanmelden van een reparatie kan snel en eenvoudig, geen verzendkosten en je iPad is verzekerd tijdens verzending. Volg de stappen in het reparatieformulier en je krijgt meteen een verzendlabel per e-mail toegestuurd. Het enige dat je nog hoeft te doen, is je iPad goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt. Onze Apple specialist belt je na ontvangst van jouw pakket meteen over de reparatie kosten. Bij iPad reparatie Amsterdam Zuid ben je aan het juiste adres!

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten