fbpx

Ipad reparatie Amsterdam-West

Is je iPad tergend langzaam? Of heb je jouw iPad per ongeluk laten vallen? Dan ben je vast op zoek naar een snelle en voordelige iPad reparatie Amsterdam West. Voor de beste Apple specialisten ga je naar Pchulpnederland. Zij hebben de beschikking over een zeer uitgebreide Apple onderdelen voorraad.

Wat kost een iPad reparatie Amsterdam West?

Zodra de specialist jouw iPad heeft ontvangen, begint hij met het maken van een diagnose en een prijsopgave. Dit betekent bijvoorbeeld als het scherm stuk is, bekeken wordt welke onderdelen er vervangen moeten worden en wat de reparatiekosten zijn. Deze kosten bespreken we dezelfde werkdag telefonisch met jou. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent!

Hoe werkt Pchulpnederland?

Het is ook mogelijk om je iPad voor een reparatie op te sturen. Het aanmelden van een reparatie kan snel en eenvoudig, geen verzendkosten en je iPad is verzekerd tijdens verzending. Volg de stappen in het reparatieformulier en je krijgt meteen een verzendlabel per e-mail toegestuurd. Het enige dat je nog hoeft te doen, is je iPad goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt. Onze Apple specialist belt je na ontvangst van jouw pakket meteen over de kosten voor de reparatie.

Wil je de gecertificeerde Apple specialist ontmoeten? Kom dan langs bij:

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten