fbpx

iPad Air reparatie

Ben je net lekker met je iPad Air aan de slag. Laat je hem uit je handen vallen laten. Je kunt jezelf wel voor je hoofd slaan! Is je iPad Air stuk! Wat er aan je Apple iPad Air mankeert weet je niet, maar hij doet wel raar. Dus op zoek naar een betrouwbare reparateur voor een iPad Air reparatie. Gelukkig zijn de Apple specialisten van Pchulpnederland nooit ver weg om jou te helpen met deze iPad Air reparatie.

Originele Apple onderdelen voor de iPad Air reparatie

Reparaties bij Pchulpnederland worden uitgevoerd met originele Apple onderdelen. In de goedgevulde onderdelen voorraad grijpen onze specialisten haast nooit mis waardoor een iPad Air reparatie bijna altijd binnen 24 uur gereed is. En… in veel gevallen krijg je ook nog 12 maanden garantie. Wat wil je nog meer! Behalve natuurlijk dat je iPad Air het snel weer doet.

Hoe werkt de iPad Air reparatie bij Pchulpnederland

Zodra we jouw iPad Air bij Pchulpnederland hebben ontvangen, beginnen we vaak dezelfde dag nog met het stellen van een diagnose. Deze diagnose is belangrijk om een goed overzicht te krijgen waarom je iPad Air reparatie nodig is. Onze specialist bespreekt, vaak nog dezelfde werkdag, de prijsopgave voor deze reparatie. Het maken van een diagnose kost € 29,95. Is het niet meer mogelijk om je iPad Air te repareren, dan ontvang je dit bedrag terug. Kan jouw iPad Air wel gerepareerd worden en besluit je deze door Pchulpnederland uit te laten voeren? Dan brengt Pchulpnederland dit bedrag in mindering op jouw factuur.

De volgende stappen

Kom langs in onze winkel op de Ceintuurbaan 141 in Amsterdam of meld jouw iPad Air reparatie online aan via het reparatie formulier. De verzending van je Apple is gratis en verzekerd. Doorloop de stappen van het formulier en je krijgt meteen een verzendlabel via de e-mail toegestuurd. Het enige wat je nog moet doen, is je iPad Air goed inpakken en afgeven bij een PostNL verzendpunt. Onze experts staan klaar om met jouw iPad Air reparatie aan de slag te gaan. Als de kostenindicatie bekend is, belt de specialist jou meteen op. Ben je akkoord met de kosten, dan gaat hij met jouw iPad Air aan de slag. Vaak wordt jouw Apple alweer binnen 24 uur teruggestuurd.

Onze klantenservice helpt je graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur. Een e-mail sturen is ook mogelijk: mail@pchulpamsterdam.nl.

Of breng een bezoek aan de winkel op de Ceintuurbaan 141 in Amsterdam.

De openingstijden zijn:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten