fbpx

iMac videokaart/GPU vervangen

IMACGPU

Knippert het scherm van je iMac, zijn er strepen in het scherm te zien of blijft het beeld helemaal zwart? Dan is de kans groot dat de videokaart / GPU van jouw iMac defect is. De iMac videokaart vervangen is echt een klus voor professionals. Laat dit daarom altijd uitvoeren door Apple specialisten. Pchulpnederland heeft de specialist die weet hoe de iMac videokaart vervangen moet worden. Zodra we jouw iMac hebben onderzocht weten we welk type videokaart er in jouw iMac zit en kunnen we je van een kostenopgave voorzien. Je weet vooraf exact waar je aan toe bent.

Hoe werkt iMac videokaart vervangen bij Pchulpnederland

Na de inname van jouw iMac bij Pchulpnederland beginnen we dezelfde dag met het opstellen van een diagnose. Deze diagnose en de prijsopgave van de reparatie worden dezelfde werkdag telefonisch met je besproken. Het stellen van een diagnose kost € 29,95. Kan jouw iMac niet gerepareerd worden dan vervalt dit bedrag. Besluit je de reparatie door Pchulpnederland uit te laten voeren dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op je reparatiefactuur.
De specialisten van Pchulpnederland hebben een uitgebreide voorraad van onderdelen tot hun beschikking waardoor de reparatie iMac videokaart vervangen vaak binnen 24 uur uitgevoerd kan worden. En in veel gevallen krijg je ook een garantie van 12 maanden.

Schriftelijke offerte

Is je iMac verzekerd voor iMac videokaart vervangen en heb je voor de verzekering een schriftelijke offerte nodig? Bel dan onze klantenservice.

Vragen?

Heb je nog een vraag over iMac videokaart vervangen? Onze medewerkers van de klantenservice staan je graag van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur te woord. Langskomen kan ook:

Adres Pchulpnederland:
Ceintuurbaan 141
1072GB Amsterdam

Openingstijden Servicepunt
Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag10 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten