fbpx

Versnel je iMac met een SSD!

imacapplelogoBen je het wachten zat? Laat dan je iMac upgraden met een super snelle SSD. Deze SSD is tot wel 15x sneller dan een conventionele harde schijf. Dus nooit meer vastlopers of lang wachten bij het opstarten. De upgrade van je iMac voeren we uit binnen 24 uur. Ook dat is dus snel gefixt! Meer informatie over de upgrade van je MacBook? Bel met onze specialisten via 0203444604.

Hoe werkt het?

Je brengt je iMac naar ons reparatiecentrum in Amsterdam. Hier wordt je direct geholpen door een van onze specialisten die de upgrade van je iMac zal gaan uitvoeren. De upgrade van je iMac voeren we uit binnen 24 uur. Je ontvangt een telefoontje zodra je upgrade is afgerond.

Verlies ik bestanden?

Nee, absoluut niet. Wij zorgen ervoor dat er een complete backup van het systeem wordt terugplaatst op je iMac. Het enigste wat je merkt van de upgrade is het ongelofelijke snelheidsverschil die de SSD levert.

Wat is het snelheidsverschil?

De SSD’s die wij gebruiken voor de upgrade van je iMac of computer zijn tot wel 15x sneller als een normale harde schijf. Dit ga je merken met het opstarten van de computer en het dagelijkse gebruik. Programma’s laden sneller in en je hebt geen last meer van vastlopers.

Hoe lang ben ik mijn apparaat kwijt?

Zo kort mogelijk! Wij begrijpen dat je niet zonder je iMac kunt. Daarom voeren wij de upgrade van je apparaat uit binnen 24 uur. Als je een afspraak inplant via onze klantenservice dan is het zelfs mogelijk om de upgrade dezelfde werkdag nog te regelen. Neem hiervoor even contact met ons op via: 0203444604. Heeft u nog een vraag over de upgrade van uw iMac? Onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord en beantwoorden al uw vragen! Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: 0203444604