fbpx

iMac software problemen

Heeft jouw iMac moeite met het openen van programma’s, ben jij je wachtwoord vergeten of is jouw iMac wel eens toe aan een opschoning omdat je iMac onwijs traag is geworden? De specialisten van Pchulpnederland staan voor jou klaar! Onze specialisten bekijken de iMac software problemen en zoeken naar een passende oplossing. Vaak kan dit gewoon bij ons aan de balie! Vergt jouw probleem iets meer onderzoek dan wordt, na overleg, jouw iMac ingenomen voor een nadere diagnose.

Wat kost de reparatie iMac software problemen?

Onze specialisten gaan direct aan de slag met het maken van een diagnose. De diagnose kost € 29,95. Hiervoor heeft Pchulpnederland specialisten in dienst die alles van iMac software problemen weten. Is het niet meer mogelijk om jouw iMac te repareren dan vervallen de diagnose kosten. Laat je de iMac reparatie bij Pchulpnederland uitvoeren dan nemen wij deze kosten voor onze rekening. Zodra de diagnose gereed is, neemt de specialist contact met je op over de reparatiekosten. Na jouw toestemming, word je reparatie in behandeling genomen. Vaak zijn je iMac software problemen binnen 24 uur weer helemaal opgelost.
Wil je een schriftelijke offerte voor je verzekeringsmaatschappij ontvangen? Dan rekenen wij hier niets extra voor.

Heb je vragen over iMac software problemen? Wil je een kostenindicatie? Onze medewerkers van de klantenservice helpen je graag. Zij zijn op alle werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar. Een e-mail sturen naar mail@pchulpamsterdam.nl kan ook.

Hoe werkt Pchulpnederland bij iMac software problemen?

Bij het servicecentrum van Pchulpnederland kun je zonder afspraak langskomen met jouw iMac. Heb je geen tijd? Meld dan je iMac eenvoudig aan via het reparatie formulier. Geef aan dat het om iMac software problemen gaat! Nadat je het reparatie formulier hebt ingevuld, ontvang je automatisch een verzendlabel. Je kunt nu de iMac kosteloos en verzekerd opsturen naar Pchulpnederland. Pak je hem goed in en lever het pakket af bij een PostNL verzendpunt bij jou in de buurt.

Zodra jouw iMac door de specialist van Pchulpnederland is ontvangen, word je door hem gebeld om de kosten van de reparatie te bespreken. Ben je akkoord? Dan zijn je iMac software problemen dikwijls al binnen 24 uur opgelost! En je krijgt ook nog 12 maanden garantie!

Waar vind je Pchulpnederland?
Onze specialisten vind je bij het Servicecentrum van Pchulpnederland.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden zijn:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten