fbpx

iMac reparatie

Ben jij op zoek naar een Imac reparatie omdat je iMac niet meer opstart, er een barst in zit of het apparaat de laatste tijd heel erg traag is? Dan ben jij bij PcHulpNederland aan het juiste adres! Jouw vertrouwde iMac reparatie wordt dankzij de snelle reparatieservice van PcHulpNederland snel en met precisie uitgevoerd. Voor een iMac reparatie kun je langskomen in onze winkel op de Ceintuurbaan 141 Amsterdam. Ook is het mogelijk om jouw iMac reparatie Amsterdam aan te melden via het reparatieformulier. Deze manier van verzenden is gratis en wordt verzekerd. Zodra wij jouw Apple hebben ontvangen voor de
Imac reparatie ontvang je van ons een kostenindicatie. Vaak kunnen onze specialisten jouw iMac al binnen 24 uur repareren door het op voorraad hebben van voldoende nieuwe onderdelen. Daarbij ontvang je in de meeste gevallen een garantie van 12 maanden. Ook kun je gebruik maken van onze drop-off service. Heb je vragen over de verzending of de iMac reparatie Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Bel onze klantenservice tussen 08:00 – 18:00 op 020 344 46 04 of kom langs zonder afspraak!

iMac reparatie Amsterdam

PcHulpNederland is gespecialiseerd in het repareren van meerdere soorten apparaten. Denk hierbij aan MacBook reparatie, iPad reparatie en Iphone reparatie. Onze specialisten en gediplomeerde technici staan graag voor je klaar. Een goede service en snelle iMac reparatie in Amsterdam is wat je van ons mag verwachten! Ook is het in geval van spoed mogelijk om zonder afspraak bij ons langs te komen. Onze specialisten voeren voor €29,95 een diagnose uit waardoor je direct weet waar je aan toe bent. Na de diagnose bespreekt een van onze specialisten samen met jou de uitkomst en de verwachte reparatiekosten. Vervolgens gaan wij voor jou aan de slag zodat je jouw iMac vaak al binnen 24 uur weer terug hebt. Dit komt omdat PcHulpNederland een grote voorraad nieuwe reserveonderdelen heeft liggen en hierdoor altijd snel te werk kan gaan.

Imac reparatie gratis verzenden

Let er op dat wanneer je jouw iMac voor reparatie opstuurt je deze goed inpakt. Plak het verzendlabel dat je in je e-mail ontvangt na het aanmelden van jouw apparaat op het pakket en lever het af bij een PostNL punt. Na de door ons gestelde diagnose nemen onze specialisten contact met je op om de iMac reparatie Amsterdam te bespreken. Tijdens dit gesprek word je op de hoogte gebracht van de verwachte kosten en de tijd die voor de reparatie staat. PcHulpNederland voert verschillende soorten iMac reparaties uit in Amsterdam. Denk hierbij het vervangen van de harde schijf, het scherm of het herstellen van software.

Als je twijfelt over of het mogelijk is jouw apparaat te repareren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat je graag te woord en kan je vast en zeker op weg helpen! Ook voor andere vragen of opmerkingen kun je ons tijdens onze openingstijden bereiken. PcHulpNederland werkt op het principe van No cure, No pay! Hierdoor kunt u altijd uitgaan van een eerlijke en goede reparatie!

Waar vind je Pchulpnederland?

Onze specialisten vind je bij het Servicecentrum van Pchulpnederland.

Adres:
Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden zijn:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten