fbpx

iMac onderzoek

Functioneert je iMac niet meer naar behoren? Kom dan snel langs bij de specialisten van Pchulpnederland. Zij beginnen, met behulp van gespecialiseerde meetapparatuur, direct met het maken van een diagnose om te achterhalen wat de oorzaak van het probleem is. Zodra bekend is wat de oorzaak is, wordt dit samen met de reparatiekosten telefonisch met jou besproken. Ben je akkoord met de kosten? Dan wordt de reparatie dikwijls al binnen 24 uur uitgevoerd! Ook krijg je vaak 12 maanden garantie! Wil je een schriftelijke offerte voor je verzekeringsmaatschappij ontvangen? Laat dit dan weten aan de specialist. Wij rekenen wij hier niets extra voor.

Waarom ga je voor een iMac onderzoek naar Pchulpnederland?

Heb je vragen over het iMac onderzoek? Wil je een kostenindicatie? Onze medewerkers van de klantenservice helpen je graag. Zij zijn op alle werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar. Een e-mail sturen naar mail@pchulpamsterdam.nl kan ook.

Bij het servicecentrum van Pchulpnederland kun je zonder afspraak langskomen voor een iMac onderzoek. Heb je geen tijd? Meld dan je iMac eenvoudig aan via het reparatie formulier. Je ontvangt automatisch een verzendlabel zodat je jouw apparaat kosteloos en verzekerd kunt opsturen naar Pchulpnederland. Pak je Apple goed in en lever het pakket af bij een PostNL verzendpunt bij jou in de buurt.

Nadat jouw iMac door Pchulpnederland is ontvangen, word je door de specialist gebeld om de kosten van de reparatie te bespreken. Ben je akkoord? Dan wordt de reparatie dikwijls al binnen 24 uur uitgevoerd! Vaak met 12 maanden garantie!

Adres:
Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden zijn:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten