fbpx

Snel je iMac harddisk vervangen

Start je iMac niet meer op of is hij heel erg traag geworden? Dan kan het zijn dat de harde schijf defect is. Een defecte harddisk is een van de meest voorkomende reparaties bij de iMac. Door het stijlvolle design van de iMac hangt de harddisk schuin in de iMac. Hierdoor is de harde schijf gevoeliger voor slijtage. Gelukkig zijn de specialisten van Pchulpnederland expert in de reparatie ‘iMac harddisk vervangen’. Door de uitgebreide voorraad originele Apple onderdelen, kunnen zij de reparatie snel, vaak al binnen 24 uur, voor je uitvoeren. Hierdoor kun jij weer snel op je iMac aan de slag.

Wat kost het vervangen van de iMac harddisk?

Zoen je reparatie op in onze selectie tool of de zoekbalk. Heb je nog vragen? Onze medewerkers van de klantenservice helpen je graag. Zij zijn op alle werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar. Of stuur een e-mail naar mail@pchulpamsterdam.nl.

Hoe werkt iMac harddisk vervangen?

De specialisten van Pchulpnederland vervangen de oude harde schijf voor een nieuwe en installeren vervolgens het MacOS besturingssysteem opnieuw op je iMac. En, als het mogelijk is, plaatsen zij een volledige back-up terug op jouw iMac.

Ben ik nu mijn data kwijt?
Nee, je bent niet áltijd je data kwijt. In 95% van de gevallen kunnen we de defecte harde schijf met speciale apparatuur uitlezen waardoor het mogelijk is om de back-up op de nieuwe harddisk te zetten.

Waarom met mijn iMac naar Pchulpnederland?

Bij het servicecentrum van Pchulpnederland kun je zonder afspraak langskomen voor de reparatie ‘iMac harddisk vervangen’. Heb je geen tijd? Meld dan je iMac eenvoudig aan via het reparatie formulier. Je ontvangt automatisch een verzendlabel zodat je jouw apparaat kosteloos en verzekerd kunt opsturen naar Pchulpnederland. Pak het goed in en lever het pakket af bij een PostNL verzendpunt bij jou in de buurt. Nadat jouw iMac door Pchulpnederland is ontvangen, word je door de specialist gebeld om de kosten van de reparatie te bespreken. Ben je akkoord? Dan wordt de reparatie dikwijls al binnen 24 uur uitgevoerd!