fbpx

Harddisk MacBook vervangen

Als je MacBook opeens niet meer opstart of blijft hangen op een grijs scherm met een knipperend envelopje, stopbord of tandwiel dan kan het zijn dat de harddisk in je Apple MacBook defect is. De ‘harddisk MacBook vervangen’ is een reparatie waarbij de gecertificeerde Apple specialisten van Pchulpnederland je graag vandaag nog mee willen helpen. Wij hebben de beschikking over een uitgebreide voorraad onderdelen waardoor vaak alle MacBook harde schijven direct voorhanden zijn. Hierdoor zijn de specialisten vaak binnen 24 uur al in staat om jouw reparatie ‘harddisk MacBook vervangen’ uit te voeren.

Symptomen wanneer de harddisk MacBook vervangen moet worden

Het komt regelmatig voor dat de harddisk van een MacBook stuk gaat, veel vaker dan bij een desktop. Dit komt omdat een Apple MacBook verplaatst wordt terwijl de harddisk in de MacBook nog draait. De volgende symptomen kunnen erop duiden dat vervanging nodig is, je MacBook:

  • Start niet verder op dan een grijs scherm.
  • Toont een knipperende envelop op het scherm.
  • Toont een knipperend stopbord.
  • Start langzaam op.
  • Werkt heel traag.

Wat zijn de kosten van een harddisk MacBook vervangen?

Selecteer hieronder jouw type MacBook voor meer informatie over de tarieven. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. De medewerkers zijn op alle werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar.

Hoe werkt Pchulpnederland?

Je komt jouw MacBook langsbrengen voor een reparatie of je stuurt het apparaat op. Heel snel en eenvoudig via reparatie aanmelden. Geef wel duidelijk aan dat het om de reparatie ‘harddisk MacBook vervangen’ gaat. Als je gebruik maakt van ‘reparatie aanmelden’ heb je geen verzendkosten en is je MacBook verzekerd tijdens de verzending. Zodra je reparatie is aangemeld, krijg je per e-mail een verzendlabel. Het enige dat je nog hoeft te doen, is je Apple MacBook goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt.

Zodra een van onze specialisten jouw Apple MacBook heeft ontvangen, begint hij met het opstellen van een diagnose om te bepalen wat de oorzaak van de storing is. De kosten voor een diagnose bedragen € 29,95. Vaak dezelfde werkdag, maar in ieder geval binnen 24 uur, zal de specialist je informeren over de oorzaak van de storing en de reparatiekosten. Laat je jouw MacBook bij Pchulpnederland repareren? Of Is je MacBook niet meer te repareren? Dan worden er geen diagnose kosten in rekening gebracht. Wij repareren jouw MacBook dikwijls binnen 24 uur. En je ontvangt vaak 12 maanden garantie.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten