fbpx

Harddisk iMac vervangen

Je iMac start opeens niet meer of blijft hangen op een grijs scherm met een knipperend envelopje, stopbord of tandwiel. Dit defect kan verschillende oorzaken hebben en het kan zijn dat de harddisk van de iMac vervangen moet worden. Gelukkig heeft Pchulpnederland gecertificeerde experts die kunnen checken of de reparatie ‘harddisk iMac vervangen’ voor jouw iMac noodzakelijk is.

Symptomen wanneer de harddisk iMac vervangen moet worden

Een defect aan een harddisk in een iMac komt regelmatig voor. Dit komt doordat een iMac vaak verplaatst wordt terwijl de harddisk nog draait. Maar hoe weet je of de harddisk defect is? De volgende symptomen kunnen een indicatie zijn dat de harddisk iMac vervangen moet worden. Jouw iMac:

  • Start niet verder op dan een grijs scherm.
  • Toont een knipperende envelop op het scherm.
  • Toont een knipperend stopbord.
  • Start langzaam op.
  • Werkt heel traag.

Wat zijn de kosten van een harddisk iMac vervangen?

Selecteer jouw type iMac voor meer informatie over de tarieven. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. De medewerkers zijn op alle werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar.

Hoe werkt Pchulpnederland?

Je kunt jouw iMac voor een reparatie langsbrengen op de Ceintuurbaan 141 in Amsterdam. Of je stuurt het apparaat op. Snel en eenvoudig via reparatie aanmelden. Geef wel duidelijk aan dat het om de reparatie ‘harddisk iMac vervangen’ gaat. Als je gebruik maakt van ‘reparatie aanmelden’ heb je geen verzendkosten en je iMac is verzekerd tijdens de verzending. Zodra je reparatie is aangemeld, krijg je per e-mail een verzendlabel. Het enige dat je nog hoeft te doen, is je Apple iMac goed inpakken en afleveren bij een PostNL verzendpunt.

Diagnose harddisk iMac vervangen?

Zodra een van onze specialisten jouw Apple iMac heeft aangenomen, zal hij beginnen met het maken van een diagnose om te bepalen wat de oorzaak van de storing is. De kosten voor een diagnose bedragen € 29,95. Vaak dezelfde werkdag zal de specialist jou informeren over de diagnose en de reparatiekosten. Laat je jouw iMac bij Pchulpnederland repareren? Of Is je iMac niet meer te repareren? Dan worden er geen diagnose kosten in rekening gebracht. Je betaalt dan alleen de reparatiekosten. Ga je akkoord met deze kosten? Dan repareren wij jouw iMac dikwijls nog dezelfde werkdag. En je ontvangt vaak 12 maanden garantie.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten