fbpx

Glasplaat iMac vervangen Amsterdam

Zie je niets meer omdat de glasplaat van het beeldscherm van de iMac gebarsten is? Kun je je niet concentreren door de breuken in het scherm? Dat is natuurlijk erg vervelend. Het is tijd voor glasplaat iMac vervangen Amsterdam. De specialisten van Pchulpnederland vervangen de glasplaat van je iMac zodat je rap weer verder kunt. We hebben een uitgebreide voorraad Apple onderdelen zodat je iMac in korte tijd voorzien wordt van een nieuwe glasplaat. En dit vaak al binnen 24 uur!

Barst in het scherm?

Bij een barst in de glasplaat van je Apple iMac is het belangrijk om de glasplaat zo snel mogelijk te laten vervangen. Glasplaat iMac vervangen Amsterdam doe je natuurlijk bij Pchulpnederland want onze Apple specialisten hebben vaker met dit bijltje gehakt en zij vervangen de glasplaat van je iMac zorgvuldig en zonder problemen. Nadat je apparaat weer gerepareerd is, krijg je ook nog eens 12 maanden garantie. Pchulpnederland heeft professioneel gereedschap in huis zodat de specialisten de glasplaat van jouw iMac vakkundig kunnen vervangen. En vaak al binnen 24 uur! Voor glasplaat iMac vervangen Amsterdam ga je naar Pchulpnederland.

Glasplaat iMac vervangen Amsterdam

Wil je eerst overleggen met een van de specialisten voordat de glasplaat van je iMac wordt vervangen? Bel dan snel onze klantenservice! Of stuur een e-mail naar mail@pchulpamsterdam.nl. Wij zorgen dan dat je weer snel met je iMac aan de slag kunt.

Hoe werkt een glasplaat iMac vervangen bij Pchulpnederland?

Snel je glasplaat van je Apple iMac laten vervangen is mogelijk bij Pchulpnederland. Kom langs met je apparaat of wil je eerst een kostenindicatie? Bel ons dan op 020 – 3444 604. Onze klantenservice staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur. Een e-mail sturen kan ook: mail@pchulpamsterdam.nl.

Geen tijd om langs te komen? Je kunt je iMac eenvoudig aanmelden via het reparatie formulier. Geef in dit formulier aan dat de glasplaat van je Apple iMac vervangen moet worden. Vul je adresgegevens in en klik op de button ‘meld je reparatie aan’. Je ontvangt automatisch een verzendlabel zodat je jouw apparaat kosteloos en verzekerd kunt opsturen naar Pchulpnederland. Pak je Apple goed in en lever het pakket af bij een PostNL verzendpunt bij jou in de buurt.

Wil je de Apple specialisten van Pchulpnederland spreken? Kom dan langs! Wij staan voor je klaar op de Ceintuurbaan 141 in Amsterdam.
De openingstijden van de winkel zijn:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten