fbpx

Geheugen uitbreiden iMac

Imac Ram vervangen amsterdam pchulpnederlandHeeft jouw Apple iMac moeite met het openen van zware grafische programma’s? Of duurt het openen van meerdere programma’s tegelijk wel erg lang? Dan is het een raadzaam om het geheugen van je iMac uit te breiden met een extra intern geheugen. Hiermee wordt de rekensnelheid van je Apple iMac uitgebreid, waardoor het apparaat merkbaar sneller zal zijn. Voor de specialisten van Pchulpnederland is de reparatie ‘geheugen uitbreiden iMac’ een kleine ingreep. Zij hebben de beschikking over een grote voorraad onderdelen waardoor de uitbreiding van het geheugen van je iMac vaak binnen 24 uur uitgevoerd kan worden. Zo kan jij weer snel op je eigen iMac aan de slag.

Wat kost de reparatie geheugen uitbreiden iMac?

Na de inname van jouw iMac beginnen we meteen met het maken van een prijsopgave. Deze wordt dezelfde dag nog met je besproken. Als je akkoord gaat met de reparatie en de onderdelen voor jouw iMac reparatie op voorraad zijn, dan zorgen wij ervoor dat jouw iMac binnen 24 uur is gerepareerd.

Heb je vragen over het uitbreiden van het geheugen van je iMac? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze medewerkers zijn op alle werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar. Een e-mail naar mail@pchulpamsterdam.nl sturen kan ook.

Waarom met mijn iMac naar Pchulpnederland?

Bij het servicecentrum van Pchulpnederland kun je zonder afspraak langskomen voor een geheugenuitbreiding van de iMac.

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden zijn:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten