fbpx

DC Jack reparatie Amsterdam

DC Jack vervangen amsterdam

Wil je laptop niet meer opladen? Dan is waarschijnlijk de DC-jack van je laptop stuk! Alle laptops hebben een adapter en dus ook een dc-jack. Zonder stroom doet de laptop niets. Daarom een DC jack reparatie Amsterdam! Het steeds in- en uitsteken van de oplader kan slijtage veroorzaken aan de power connector van jouw laptop. Bij veel gebruik van de adapter kan de slijtage van de DC-jack snel gaan. Laptops worden veel gebruikt waardoor de slijtage van de DC-jack ook rap gaat. Gelukkig is de power connector geïnstalleerd op het moederbord en kan deze prima vervangen worden als dit nodig is.

Vermoed je dat de power connector van jouw laptop stuk is? Of werkt de adapter niet meer goed? De monteurs van Pchulpnederland kunnen Windows problemen oplossen. Kom langs bij Pchulpnederland aan de Ceintuurbaan 141. Onze monteurs staan nu voor je klaar. Vooraf ontvang je een kostenopgave voor het vervangen van het DC-jack zodat je vantevoren altijd waar je aan toe bent. Wel zo helder!

Hoe snel is mijn DC Jack reparatie in Amsterdam!

Pchulpnederland heeft een uitgebreide onderdelenvoorraad waardoor onze specialisten vaak binnen 24 uur de reparatie kunnen uitvoeren. Afspraak maken is niet nodig. Kom langs op de Ceintuurbaan 141 in Amsterdam en een van onze specialisten helpt je met de DC Jack reparatie. Het is ook mogelijk om je laptop op te sturen via PostNL. Eenvoudig aanmelden doe je via dit formulier of neem contact op met onze klantenservice, 020 – 3444604.

Wat kost mijn DC Jack reparatie in Amsterdam!

De kosten voor je reparatie van je laptop dc jack zijn €89,95. Daarbij komen de kosten van het onderdeel nog bij. De kosten voor het onderdeel zijn per laptop verschillend. Wil je de prijs voor jouw laptop weten? Kom dan langs of bel met 020 – 3444 604!

Wil je meer prijsinformatie hebben…..

PcHulpNederland

Ceintuurbaan 141
1072GB Amsterdam
Telefoon: +31203444604
E-mail: mail@pchulpamsterdam.nl

 

 

Malware verwijderen | Waterschade aan laptop, wat nu? | iPhone accu vervangen