fbpx

Data Recovery Amsterdam

Per ongeluk een bestand gewist. Het overkomt iedereen wel eens. Daarom een data recovery amsterdam! In het gewiste bestand staat informatie die eigenlijk niet verwijderd mocht worden. Het bestand is ook nergens meer te vinden. Data kan op verschillende manieren verloren gaan, zoals brand-, water en stroomschade maar ook door virussen en fabrieksfouten kan informatie kwijtraken. Werkt de harde schijf van je laptop, computer of Apple niet meer? Pchulpnederland bied Data recovery Amsterdam! Onze specialisten gaan voor jou op zoek naar de verloren data.

Gelukkig kunnen de Specialisten van Pchulpnederland in de meeste gevallen de verloren data weer terugvinden. En kunnen zelfs onleesbare documenten gerepareerd worden.

Bel nu Direct 0203444604

Diagnose data recovery Amsterdam

Afhankelijk van de staat waarin de harde schijf verkeert, worden de kosten voor datarecovery berekend. De monteurs van Pchulpnederland voeren eerst een diagnose uit zodat je vooraf weet wat de kosten zijn van de datarecovery. Je weet dan meteen waar je aan toe bent. Wel zo helder! Wil je je data terughalen, laat je computer dan onder handen nemen door een van onze monteurs. De verschillende schades waardoor je data verdwenen is:

 • Logische schade:
  De schade die wordt veroorzaakt door software, virussen en human errors vallen onder logische schade. Partities zijn niet meer leesbaar, de harde schijf wordt niet meer herkend en bestanden zijn niet meer leesbaar.
 • Minimale fysieke schade:
  Alle hardwarematige schade, zijn de beschadigingen die gedurende de levensduur van de harde schijf kunnen ontstaan.
 • Fysieke schade:
  Alle fouten die worden veroorzaakt door verkeerd gebruik; brand/water/magneet- of stroomschade, maar ook het laten vallen van de harde schijf. Kapotte onderdelen worden voordat de recovery wordt uitgevoerd, worden vervangen door nieuwe onderdelen.

Vermoed je dat je harde schijf crashed (tikkend/ratelend geluid)?
Doe dan niet het volgende:

 • Herhaaldelijk de computer opstarten;
 • Ga niet zelf aan de slag met gratis recovery software tools;
 • Maak de harde schijf nooit zelf open.

Hoe snel is mijn data recovery Amsterdam!

Voor een data recovery is altijd een vooronderzoek nodig. Dit onderzoek kunnen wij vaak binnen 24 uur realiseren en kost €29,95. Afspraak maken is niet nodig. Kom langs op de Ceintuurbaan 141 in Amsterdam en een van onze specialisten helpt je met het terug halen van je belangrijke bestanden. Het is ook mogelijk om je laptop op te sturen via PostNL. Eenvoudig aanmelden doe je via dit formulier of neem contact op met onze klantenservice, 0203444604.

Wil je meer lezen over dit onderwerp klik hier.

PcHulpNederland

Ceintuurbaan 141
1072GB Amsterdam
Telefoon: +31203444604
E-mail: mail@pchulpamsterdam.nl

 

 

Harddisk vervangen? | Malware verwijderen | Computer opschonen | Waterschade aan Macbook, wat nu?