fbpx

Computer reparatie Amsterdam

Op zoek naar een razendsnelle computer reparatie Amsterdam? Dan ben je aan het juiste adres! Pchulpnederland heeft gecertificeerde specialisten in huis om al jouw computerproblemen zo snel mogelijk te verhelpen! Dankzij onze grote magazijnvoorraad kunnen zij jouw computer reparatie vaak al binnen 24 uur verzorgen. Zo hoef je natuurlijk nooit lang te wachten op je computer. Dat is pas service! Kom direct langs bij het servicepunt van Pchulpnederland voor een computer reparatie Amsterdam!

Laptop reparatie Amsterdam

Ook voor de reparatie van jouw laptop zit je bij ons goed! Wij repareren een gebroken LCD-scherm of vervangen de harde schijf van jouw laptop! En vaak binnen 24 uur! Voor een computer reparatie Amsterdam kom je naar Pchulpnederland. Bij ons word je direct geholpen!

Waarom een computer reparatie Amsterdam van Pchulpnederland?

Bij het servicecentrum van Pchulpnederland kun je zonder afspraak langskomen voor een computer reparatie Amsterdam. Heb je geen tijd? Meld dan je computer of laptop eenvoudig aan via het reparatie formulier. Je ontvangt automatisch een verzendlabel zodat je jouw apparaat kosteloos en verzekerd kunt opsturen naar Pchulpnederland. Pak het goed in en lever het pakket af bij een PostNL verzendpunt bij jou in de buurt.

Na de inname van jouw computer of laptop bij Pchulpnederland, word je door de specialist gebeld om de kosten van de reparatie te bespreken. Ben je akkoord? Dan wordt de reparatie vaak al binnen 24 uur uitgevoerd en je krijgt ook garantie op de reparatie, vaak 12 maanden!

Heb je een vraag over een computer reparatie?

Neem dan contact op met onze klantenservice. De medewerkers zijn op alle werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar. Een e-mail naar mail@pchulpamsterdam.nl sturen kan ook. Langskomen kan:

Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden zijn:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten
</div