fbpx

Computer reparatie Amsterdam de Pijp

Uw computer is toe aan computer reparatie Amsterdam de Pijp. Erg vervelend, maar gelukkig zit je niet lang zonder computer. Met onze service  kun je binnen 24 uur weer werken op je computer. Breng je computer nu langs bij ons servicepunt in Amsterdam en wordt direct geholpen door een van onze specialisten.

Hoe werkt computer reparatie Amsterdam de Pijp?

In het servicecentrum van Pchulpnederland kun je zonder afspraak langskomen voor een computer reparatie Amstelveen. Heb je geen tijd? Meld dan je computer of laptop eenvoudig aan via het reparatie formulier. Je ontvangt automatisch een verzendlabel zodat je jouw apparaat kosteloos en verzekerd kunt opsturen naar Pchulpnederland. Pak je computer of laptop goed in en lever het pakket af bij een PostNL verzendpunt bij jou in de buurt.

Na de inname van jouw computer of laptop bij Pchulpnederland, word je door de specialist gebeld om de kosten van de reparatie te bespreken. Ben je akkoord? Dan wordt de reparatie vaak al binnen 24 uur uitgevoerd. Met garantie!

Waar vind je Pchulpnederland?

Je computer of laptop brengen bij Pchulpnederland kan ook! Binnen 4 uur ontvang je een telefonische diagnose en worden de kosten van de reparatie besproken. Pas nadat je akkoord bent, wordt er gestart met de computer reparatie Amstelveen. En als de reparatie niet te ingewikkeld is, dan kun je onder het genot van een kop koffie of een colaatje gewoon op de computer reparatie wachten. Wel zo prettig want dan hoef je je computer of laptop niet te missen.

Het adres van de specialisten van Pchulpnederland is:

Servicecentrum Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden zijn:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten