fbpx

Computer reparatie Amstelveen

Is je computer traag? Zitten er barsten in het scherm? Kom dan langs op de Ceintuurbaan 141 in Amsterdam en de specialisten van Pchulpnederland repareren je computer. Door onze zeer uitgebreide voorraad onderdelen, kunnen onze specialisten de reparatie heel snel uitvoeren. Hierdoor kun jij dikwijls alweer binnen 24 uur weer aan de slag. Voor elke computer reparatie Amstelveen ga je naar Pchulpnederland en vaak krijg je ook 12 maanden garantie!

Laptop en MacBook reparatie Amstelveen

Ook met je laptop of MacBook zijn de gecertificeerde specialisten van Pchulpnederland de beste keuze. Zij staan bij ieder probleem met jouw computer of laptop klaar om je computer problemen te fixen.

Hoe werkt Pchulpnederland computer reparatie Amstelveen?

In het servicecentrum van Pchulpnederland kun je zonder afspraak langskomen voor een computer reparatie Amstelveen. Heb je geen tijd? Meld dan je computer of laptop eenvoudig aan via het reparatie formulier. Je ontvangt automatisch een verzendlabel zodat je jouw apparaat kosteloos en verzekerd kunt opsturen naar Pchulpnederland. Pak je computer of laptop goed in en lever het pakket af bij een PostNL verzendpunt bij jou in de buurt.

Na de inname van jouw computer of laptop bij Pchulpnederland, word je door de specialist gebeld om de kosten van de reparatie te bespreken. Ben je akkoord? Dan wordt de reparatie vaak al binnen 24 uur uitgevoerd. Met garantie!

Heb je vragen over jouw computer reparatie?

Neem dan contact op met onze klantenservice. De medewerkers zijn op alle werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar. Een e-mail naar mail@pchulpamsterdam.nl sturen kan ook. Je computer of laptop brengen bij Pchulpnederland kan ook! Binnen 4 uur ontvang je een telefonische diagnose en worden de kosten van de reparatie besproken. Pas nadat je akkoord bent, wordt er gestart met de computer reparatie Amstelveen.

Het adres van de specialisten van Pchulpnederland is:

Servicecentrum Pchulpnederland
Ceintuurbaan 141
1072 GB Amsterdam

De openingstijden zijn:

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten